Η δημοφιλέστερη γιορτή του αθλητικού τουρισμού συγκέντρωσε περισσότερες από 2.000 συμμετοχές, σε 16 αθλητικές δραστηριότητες

Μία από τις ωραιότερες δρομικές εμπειρίες έζησαν περισσότεροι από 25.000 δρομείς και επισκέπτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι συμμετείχαν στον 6° Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τρέχοντας ή παρακολουθώντας τους αγώνες των 21,1 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, αφήνοντας σε όλους αξέχαστες  συγκινήσεις.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ο 6ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5km..

Για άλλη μια χρονιά μέλη και αθλητές του Τελμησσού συμμετείχαν στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο  Θεσσαλονίκης που διεξήχθη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην συμπρωτεύουσα μας.

Αξέχαστες και μοναδικές στιγμές έζησαν οι αθλητές μας το σαββατοκύριακο που μας πέρασετρέχοντας στις δύο μεγαλύτερες δρομικές γιορτές που διεξήχθησαν σε άσφαλτο και σε βουνό στην χώρα μας. Πρόκειται για τον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και για τους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου το γνωστό σε όλους μας VFΤ.

Το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες σε όλη τη χώρα. Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έδωσαν δυναμικό παρών σε αρκετούς από αυτούς.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα που έγινε στις 8 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης :

 Video και εναέριες φωτογραφικές λήψεις από τον ΕΟΣ ΠΕΤΡΑΣ για τον αγώνα "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017".

Η πραγματοποίηση του 8ου Sfendami Night Trail μεταφέρεται το φθινόπωρο του 2018!

Μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες δρομείς που απόλαυσαν τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης συμμετείχε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.