Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η αυθεντική εμπειρία Διάθλου επιστρέφει 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι!

Energy Duathlon Karpenissi 2017

Στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι θα ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!

 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά στο link

https://www.energyraces.gr/register/karpenissi/

 

Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνουν την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 για 2η συνεχή χρονιά τον αγώνα διάθλου “Energy Duathlon Karpenissi 2017” στην πόλη του Καρπενησίου.

 

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, η αυθεντική εμπειρία διάθλου επιστρέφει στο Καρπενήσι για να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε τρέξιμο και ποδηλασία.

 

Οι αγώνες Energy Duathlon Karpenissi είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με ή χωρίς δελτίο αθλητή Ε.Ο.ΤΡΙ. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητής της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του διάθλου. Εκτός από τους αγώνες διάθλου, παράλληλα θα διεξαχθουν και αγωνίσματα δρόμου (μόνο τρέξιμο).

 

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στο Καρπενήσι σε μια διοργάνωση που καθιερώνεται ως θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Ευρυτανίας και όλης της χώρας. Το Καρπενήσι είναι ένας Αυθεντικός Τόπος Ζωής και ιδανικός ορεινός τουριστικός προορισμός. Έχει καθιερωθεί άλλωστε σαν τόπος προετοιμασίας πρωταθλητών και ομάδων διαφόρων αθλημάτων, και πλέον έχει τη δική του ξεχωριστή διοργάνωση μαζικού αθλητισμού.

 

Στους αγώνες Energy Duathlon Karpenisi θα έχουνε την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι. Απο καταξιωμένους πρωταθλητές μέχρι απλούς πολίτες. Η μεγάλη απόσταση “Duathlon long distance” θα περιλαμβάνει 10χλμ τρέξιμο, 44χλμ ποδηλασίας και 5χλμ τρέξιμο χωρίς διακοπή και απευθύνεται στους πιο προπονημένους και έμπειρους αθλητές. Οι νέοι φίλοι του διάθλου μπορούν να δοκιμάσουν στην μικρή απόσταση Duathlon sprint distance 3-22-3χλμ. Παράλληλα και στις 2 αποστάσεις θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας, με κάθε αθλητή της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του διάθλου.

 

Εκτός από τους αγώνες διάθλου, παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου για να δώσουν την ευκαιρία σε κάθε αθλούμενο να πάρει μέρος σε αυτή την αθλητική γιορτή του Καρπενησίου. Για τους πιο έμπειρους δρομείς, θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 10χλμ “Energy Run Karpenissi 10k”, ενώ για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους 1η φορά ιδανική θα είναι η διαδρομή “Fun Run” 3χλμ, την οποία μπορεί να κάνει ο καθένας είτε τρέχοντας είτε περπατώντας. Για τους μικρούς μας φίλους, θα διεξαχθεί και ο παιδικός αγώνας δρόμου 1χλμ “Energy Run kids Karpenissi”. Όλες οι διαδρομές θα είναι χαρακτηριστικές του ανάγλυφου του Καρπενησίου με ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: https://www.energyraces.gr/register/karpenissi/ μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.

 

Στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι θα ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!

 

#EnergyDuathlonKarpenisi

 

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

https://www.energyraces.gr/?event=energy-duathlon-karpenisi-2017

 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά στο link

https://www.energyraces.gr/register/karpenissi/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @EnergyRaces, το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00