Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γνωρίζουμε τις Διαδρομές του Andros Trail Race 2017

'Ενας μήνας και μερικές ημέρες έμειναν για το δεύτερο A.T.R. και εμείς συνεχίζουμε να γνωρίζουμε τμηματικά, τις αγωνιστικές διαδρομές.

 

Άλλοι περπατώντας και άλλοι τρέχοντας. Αυτή την Κυριακή, 20 Αυγούστου, θα περπατήσουμε και πάλι, ένα μέρος της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24χλμ., από το Έξω Βουνί έως και το χωριό Κοχύλου. Το τμήμα αυτό του αγώνα, συνδυάζει δύο διαδρομές του πεζοπορικού δικτύου Andros Route, την Νο 5 & Νο3 ενώ ένα μικρό κομμάτι 1χλμ, περνάει από ιδιωτική γη.

Συναντιόμαστε στις 17.30 στον κεντρικό δρόμο Χώρας-Κορθίου, στο Έξω Βουνί (ταμπέλες πεζοπορικού δικτύου Νο5). Ανηφορίζουμε τη χαρακτηριστική στενή σε ένα πανέμορφο αγροτικό τοπίο, με θέα το φαράγγι των Διποταμάτων. Κατηφορίζουμε και πάλι για να βγούμε στον κεντρικό δρόμο. Περπατάμε για 1χλμ στην άσφαλτο για να μπούμε στα Διποτάματα και να ακολουθήσουμε τον ενετικό δρόμο που οδηγεί στο Κάστρο της Φανερωμένης. Η πορεία μας ακολουθεί το μονοπάτι για το χωριό Κοχύλου, όπου και καταλήγουμε.

Το καφενείο θα μας περιμένει με κρύο νερό και ρακί!

Απόσταση 6χλμ, διάρκεια περίπου 2,5ώρες, δυσκολία μέτρια.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή είτε με μέιλ είτε τηλεφωνικά για να οργανώσουμε τις μεταφορές.

Κόστος Συμμετοχής 2ευρώ για την ενίσχυση της διοργάνωσης.


androstrailrace@gmail.com
info@trekkingandros.gr
6937236362

www.androstrailrace.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00