ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2ο Veikou Trail: "Τρέξε" να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου!

#veikoutrail

Με την πεποίθηση ότι το τρέξιμο μπορεί να γίνει φορέας κοινωνικής συνεισφοράς αλλά και με επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που βιώνει η χώρα μας, το Veikou Trail βρίσκεται κοντά σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

H Sportevent σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα πλαίσια της διοργάνωσης 2ο Veikou Trail θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.

Όσοι βρεθούν στο Άλσος Βεϊκου είτε για να δοκιμαστούν σε κάποιο από τα δρομικά αγωνίσματα του Veikou Trail είτε για να δουν ως θεατές τους αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής. Αφήνοντας στον χώρο της εκκίνησης σε σακούλες τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, γάλα και κονσέρβες, στηρίζουν τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Άνθρωποι της Sportevent και του Δήμου Γαλατσίου, θα είναι εκεί για να συγκεντρώνουν τις προσφορές και για να διασφαλίσουν ότι όλα τα προϊόντα θα καταλήξουν με ταχύτητα και ακρίβεια στις δομές ενίσχυσης των αδυνάτων. Παράλληλα, θα προσφέρουν πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται για το πώς μπορούν επιπλέον να συνεισφέρουν στο έργο της κοινωνικής υπηρεσίας.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου τρέχουμε το βουνό μέσα στην πόλη και βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο info@veikoutrail.gr. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

veitrailsp

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00