Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Μαραθώνιος Κρήτης – CreteMarathon 2018- ο Πράσινος Μαραθώνιος» Μεγάλος Χορηγός - Επίσημο Ξενοδοχείο

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του «3ου Μαραθώνιου Κρήτης» ανακοινώνει τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης και το Επίσημο Ξενοδοχείο των αγώνων.

 Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης και το 2018, θα είναι η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Νερό «Σαμαριά

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε.εκτός από τις χορηγικές παροχές προς την Οργανωτική Επιτροπή,προχώρησε στην ΄διαφημιστική καταχώρηση του Μαραθωνίου στην ετικέτα που θα κοσμεί 5.000.000 μπουκάλια νεύρου των 500 ml. και θα διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη.

Επίσημο Ξενοδοχείο της διοργάνωσης ανακοινώνεται το Ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ το οποίο θα αποτελεί και το σημείο αναφοράς του Μαραθωνίου Κρήτης.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους παραπάνω χορηγούς για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν στο  μεγάλο αθλητικό - συμμετοχικό, κοινωνικό , πολιτιστικό, και τουριστικό γεγονός της Κρήτης       

Από την Ο.Ε

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης:

https://crete-marathon.gr/gr/ και στο facebook.: https://www.facebook.com/cretemarathon

 

Δείτε το επίσημο βίντεο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Κρήτης 2017που έλαβαν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατά το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2017 :

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00