Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δρομέας με εγκεφαλική παράλυση υπογράφει ιστορικό συμβόλαιο με την Nike (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας δρομέας από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον έχει γράψει  ιστορία, καθώς πρόκειται για τον πρώτο επαγγελματία αθλητή με εγκεφαλική παράλυση που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Nike.

 

Ο Justin Gallegos άκουσε τα συναρπαστικά νέα από τον διευθυντή της Nike, John Douglass, ο οποίος εξέπληξε τον δρομέα, παρουσιάζοντάς του ένα τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Running , ο Gallegos είχε στηρίγματα για τα πόδια και χρησιμοποίησε έναν περιπατητή από μικρό παιδί έως και στα προσχολικά του χρόνια. 

Το περασμένο Σάββατο, ο Gallegos ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα  την συνεργασία, η οποία συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα για την εγκεφαλική παράλυση.

"Αυτή ήταν ίσως η πιο συναισθηματική στιγμή στα επτά χρόνια ενασχόλησής μου!" Έγραψε ο Gallegos. "Μεγαλώνοντας με μια αναπηρία, η σκέψη να γίνω επαγγελματίας αθλητής είναι όπως έχω πει πριν, σαν τη σκέψη να ανέβω στο Everest! "

Η Nike γνώριζε τον Gallegos όταν ο δρομέας ήταν ακόμα στο γυμνάσιο. Η αθλητική εταιρεία άρχισε να συνεργάζεται με τον Gallegos για να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας εκπομπής που αφορούσε άτομα με αναπηρίες.

Τώρα ο στόχος του Gallegos είναι να σπάσει το όριο των 2 ωρών στον ημιμαραθώνιο. Τον Απρίλιο ολοκλήρωσε τον πρώτο του ημιμαραθώνιο σε  χρόνο 2:03:49.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00