Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21,1χλμ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21,1χλμ. το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου στην γνωστή, αγαπημένη διαδρομή στην παραλιακή με εκατοντάδες δρομείς να ζουν ξεχωριστές στιγμές.

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) με την συνεργασία της All About Running που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης, προχώρησαν σε μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση.

 

Σημαντική ήταν για 9η συνεχή χρονιά η προσφορά του Μεγάλου Χορηγού του αγώνα, της εταιρείας αθλητικών Asics, η οποία φιλοξένησε και τη γραμματεία του αγώνα τόσο στο κατάστημα στη Κηφισιά όσο και στο κατάστημα στο Π. Φάληρο. Καθοριστική ήταν και η συμβολή στην ενυδάτωση των δρομέων από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το αθλητικό ποτό POWERADE. Τον αγώνα υποστήριξε από τη θέση του Official Timekeeper η κορυφαία φινλανδική εταιρεία SUUNTO ηγέτιδα στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αθλητικών ρολογιών. Υποστηρικτής του αγώνα ήταν η CounterpainR, No1 θερμαντική αναλγητική κρέμα. H INTERAMERICAN προσέφερε την ασφαλιστική κάλυψη του αγώνα, ενώ διέθεσε και επανδρωμένο ασθενοφόρο.

 

Το κεντρικό στάδιο του στίβου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά πλημμύρησε από πολύ νωρίς με δρομείς που έκαναν το ζέσταμά τους τόσο εκεί όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

 

Λίγο μετά τις 09:20 οι δρομείς είχαν πάρει την θέση τους στα δύο μπλοκ εκκίνησης η οποία δόθηκε στις 09:30 με το ποτάμι των συμμετεχόντων να κατακλύζει και φέτος την παραλιακή.

 

Ακριβώς μετά την εκκίνηση η δράση μεταφέρθηκε εντός του κεντρικού σταδίου όπου περίπου 100 μικροί δρομείς περίμεναν να ζήσουν τις δικές τους δρομικές, δυνατές στιγμές συμμετέχοντας στον αγώνα των 2χλμ. εντός των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και τερματίζοντας στο στάδιο.

 

Νικητής ήταν ο Θωμάς Μιχογλού με 06:33. Στα κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η Χριστίνα Τατάκη με 07:32. Όλοι οι μικροί δρομείς μετά το τέλος του, ξεδίψασαν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

 

Στον αγώνα των 21.1 χλμ. μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κώστας Νικολάου με 01:15:44 με τον Γιάννη Ζαχαράτο να ακολουθεί με 01:18:20 και τον Νικόλαο Βαϊτση να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 01:18:36.

 

Στις γυναίκες, για τρίτη συνεχή χρονιά, πρώτη ήταν η Κατερίνα Ασημακοπούλου σε 01:23:43 με νέο ρεκόρ διαδρομής, με τις Δανάη – Παγώνα Σακελλάρη και Ελισάβετ Μαγιάκου να συμπληρώνουν τις θέσεις του βάθρου με 01:32:28 και 01:33:27 αντίστοιχα.

 

Στον αγώνα πήραν επίσης μέρος 37 ομάδες σκυταλοδρομίας με τους “Sauconakides”, δηλ. τον Σ. Αγγελόπουλο και τον Γ. Καλαμαρά να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση.

 

Κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να ενυδατωθούν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και να ενισχυθούν ενεργειακά με το αθλητικό ποτό POWERADE και με το ενεργειακό Gel της HIGH5 αλλά και γευστικές μπανάνες, για γρήγορη αναπλήρωση ενέργειας.

 

Συνολικά τερμάτισαν περισσότεροι από 873 δρομείς στα 21.1χλμ., 37 ομάδες σκυταλοδρομίας αλλά και 92 παιδιά.

 

Η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. ήταν και φέτος εκεί, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην οριοθέτηση της διαδρομής με κώνους σε όλο το μήκος της, το πρακτορείο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ TOURS, οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Πειραιά) έδωσαν δυναμικό παρών παρέχοντας αίσθηση ασφάλειας σε όλους

 

Σημαντική ακόμα ήταν η προσφορά της Τροχαίας Ελληνικού και Καλλιθέας, ο ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ.ΣΥ. ΤΡΑΜ Α.Ε. που ρύθμισαν αποτελεσματικά την κυκλοφορία ώστε να μην παρεμποδιστούν ή κινδυνέψουν σε κανένα σημείο οι δρομείς με την βοήθεια των 100 και πλέον εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους δρομείς. Ιδιαίτερη ήταν η προσφορά της εθελοντικής ομάδας Philipino Athens 2004.

 

Φέτος ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερικού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής.

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δρομέα που συμμετείχε.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00