ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - H 24MEDIA ενώνει τις δυνάμεις της ξανά με τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο!

Η σωστή ενημέρωση των δρομέων του 10ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου είναι βασικό μέλημα της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Γι’ αυτό λοιπόν φέτος συμπράττει ξανά μ’ έναν όμιλο που έχει ανάγει την επικοινωνία σε μεγάλο του ατού. Την 24MΕDIA, τον κορυφαίο digital όμιλο ενημέρωσης στην χώρα μας. Συγκεκριμένα,  το No1 αθλητικό site Sport24.gr αλλά και το αντίστοιχο ειδησεογραφικό News247.gr, αναλαμβάνουν να στηρίξουν τη διοργάνωση ως βασικοί digital χορηγοί επικοινωνίας!

 

Έτσι, στον δρόμο για την Κυριακή 21 Απριλίου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις εξελίξεις από το μέτωπο της προετοιμασίας των αγώνων. Παράλληλα, θα υπάρχει διαρκής πληροφόρηση σχετικά με τις νεότερες ανακοινώσεις της οργανωτικής επιτροπής μαζί με τις χρηστικές πληροφορίες που αφορούν τους δρομείς του Ποσειδωνίου.

 

Η 24MEDIA είναι o κορυφαίος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος media της Ελλάδας, ο οποίος διαχειρίζεται κορυφαίες σελίδες. Το συνολικό κοινό της υπερβαίνει τα 11 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες ανά μήνα.

 

Το  Sport24.gr ξεκίνησε το 2005 και είναι η μεγαλύτερη αθλητική πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με μια ομάδα ειδικών δημοσιογράφων και συνεργατών, το Sport24 είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος αθλητικός προορισμός στην Ελλάδα, όσον αφορά την ποιότητα και το βάθος της κάλυψης.

 

To News247.gr αποτελεί κυρίαρχο ειδησεογραφικό μέσο, το οποίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν διαρκής πληροφόρηση. Ως ένα από τα ισχυρότερα site στην Ελλάδα, έχει ξεχωριστή ταυτότητα και εστιάζει στην ζωντανή κάλυψη όλης της επικαιρότητας.

 

Χορηγοί επικοινωνίας 10ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου

ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, SPORT24, NEWS 24/7, RunningNews.gr

 

Bρείτε μας στα social media

 

 https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

 https://twitter.com/AthensHalfMara1

 https://www.youtube.com/channel/UCkO0swlZ50DCwVfyb6ArqUQ

 https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

 https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon/

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι