Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι προσφορές του Run the Theatre στους δρομείς

Το Run the Theatre 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

 

Το Run the Theatre περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.  

Ανακοινώθηκε το Πλούσιο Πακέτο Συμμετοχής:

  • Αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές μέχρι 19 Απριλίου 2019, για τα 10 χλμ. & 5 χλμ.).
  • Chip χρονομέτρησης (για τους αγώνες των 10 χλμ. & 5 χλμ.).
  • Επίσημο T-Shirt Αγώνων.
  • Ιδιαίτερο αναμνηστικό μετάλλιο.
  • Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με αναγραφόμενο τον χρόνο τερματισμού (για τους αγώνες των 10 χλμ. & 5 χλμ.).
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
  • Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.
  • Πλήρης υγειονομική κάλυψη.
  • Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά η συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα της Μεγαλόπολης!

Το Run the Theatre, αγώνας δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης, επιθυμεί να εισάγει τους νέους  στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και να τους εμφυσήσει το πνεύμα της δια βίου άσκησης. Για τον λόγο αυτό συνεχίζεται για ακόμα μία χρονιά η συνεργασία με την Εκπαιδευτική κοινότητα της Μεγαλόπολης όπου η συμμετοχή όλων των μαθητών των Σχολικών Μονάδων παρέχεται δωρεάν.

Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να συμμετάσχουν στα 2,5 χλμ. και οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας στα 5 χλμ.

Ομαδική συμμετοχή

Επιπλέον, η Οργανωτική επιτροπή προς ενθάρρυνση της συμμετοχής και εμβάθυνση στην αντίληψη των ωφελειών της άσκησης και του συμμετοχικού αθλητισμού, έχει θεσπίσει πέρα από την ατομική και την ομαδική εγγραφή με μειωμένο κόστος συμμετοχής.

Μην τρέχεις μόνος σου…έλα με την παρέα σου!

Τρέξε, διασκέδασε, μοιράσου και επωφελήσου από το μειωμένο κόστος ομαδικής εγγραφής! Γίνε με τους φίλους σου μέρος του Run the Theatre 2019.

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται στο:  https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/

Ταυτόχρονα, ξεκινούν και οι εγγραφές των εθελοντών και η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους κατοίκους του Δήμου, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.runthetheatre.gr/ethelontismos/

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη  συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και του συλλόγου «Διάζωμα».

 

Δείτε τα highlights της περυσινής Διοργάνωσης:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_Z0iinledJw&feature=youtu.be

 

Από το Γραφείο Τύπου


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00