Το Katerini Run επιστρέφει και φέτος δυναμικά - 3/03/2024

Το Katerini Run επιστρέφει και φέτος δυναμικά, προσφέροντας μια ακόμα αξέχαστη αθλητική εμπειρία σε ένα από τα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά γεγονότα της Ελληνικής δρομικής σκηνής.

Το φετινό Katerini Run διαθέτει μια επίπεδη, γρήγορη διαδρομή, που θα διασχίσει την όμορφη πόλη της Κατερίνης, με θέα την θάλασσα και τον επιβλητικό Όλυμπο.

Λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

Ημερομηνία:3 Μαρτίου 2024
• Αγώνες:

- Ημιμαραθώνιος (21.100μ):
Διαδρομή: Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης. Οι δρομείς θα διασχίσουν την περιφερειακή οδό Κατερίνης και θα τρέξουν κατά μήκος της Ολυμπιακής Ακτής, καταλήγοντας πάλι στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS.

- 5χλμ:
Διαδρομή: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:15 στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης (κέντρο της πόλεως), όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς.

- Παιδικός αγώνας 1 χλμ
Διαδρομή: Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης, ακολουθώντας την οδό Ειρήνης και επιστρέφοντας στην πλατεία Ελευθερίας.

Η πόλη της Κατερίνης είναι πλούσια σε αξιοθέατα και φιλοξενεί μια πληθώρα πολιτιστικών και ιστορικών μνημείων που αξίζει να εξερευνήσετε. Ανάμεσά τους βρίσκονται το Αρχοντικό Τσαλόπουλου, το πάρκο της πόλης, ο Ιερός Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός Θείας Αναλήψεως και πολλά άλλα.

Το Katerini Run υπόσχεται να είναι μια μοναδική αθλητική εμπειρία, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που συνδυάζει τον αθλητισμό με τη φυσική ομορφιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το μοναδικό γεγονός!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ: https://event.athletopia.com/katerinirun2024 

Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@katerinirun.gr

 

-