Kalamata Mountain Run KMR - 19/05/2024

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνει τον “1ο Ορεινό Αγώνα Βουνού Kalamata Mountain Run KMR” στο όρος Καλάθι την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. Με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τη συνεισφορά εθελοντών, αυτός ο αγώνας στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

  • Το "Kalathi Trail 25k" απόστασης 25 χλμ με θετική υψομετρική τα 1.474 μ., ξεκινάει από το επίπεδο της θάλασσας και φτάνει μέχρι τα 1.316 μέτρα. Πρόκειται για μια διαδρομή απαιτητική, δύσκολη, τεχνική, με μαγευτική θέα, η οποία κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα των μονοπατιών του βουνού. Απευθύνεται σε καλά προπονημένους/ες δρομείς, με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

  • Το "Verga Race 9k" απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες με απόσταση 9 χιλιομέτρων και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σε ορεινούς αγώνες.

Αυτές οι διαδρομές επιτρέπουν στους/ις συμμετέχοντες/ουσες να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του Ταΰγετου και των γύρω περιοχών, μέσα από ποικίλα μονοπάτια.

Ο Ταΰγετος, με ύψος που φτάνει τα 2.407 μέτρα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα βουνά της Ελλάδας. 1ος Ορεινός Αγώνας Βουνού “Kalamata Mountain Run KMR” αποτελεί μια ευκαιρία να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τον μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Για εγγραφές, πατήστε εδώ:

https://event.athletopia.com/kalamatamountainrun2024

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι