H εταιρία Yamas στηρίζει το «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η οργανωτική επιτροπή του “3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου” και η εταιρία YAMAS συνεχίζουν την συνεργασία τους και στο μεγάλο αθλητικό-τουριστικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Ιουνίου στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου στην Παροικιά.

Τα ελληνικά Yamas Ice Tea, επιλεγμένα από τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιού, θα δροσίσουν τους αθλητές και τους εθελοντές που θα συμμετέχουν.

Η Yamas Ice Tea δημιουργήθηκε από προσεκτική επιλογή φυσικού χυμού φρούτων, μελιού αντί ζάχαρης και υψηλής ποιότητας ποικιλίες τσαγιού, προσφέροντας πέντε μοναδικούς δροσιστικούς συνδυασμούς. Με την απουσία γλουτένης και την πιστοποίηση Non-GMO, τα Yamas Ice Tea διακρίνονται για τη φρεσκάδα και την υγιεινή τους σύνθεση.

Η σειρά Yamas Ice Tea αντιπροσωπεύει την ελληνική φιλοσοφία και τη θετική στάση ζωής, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία γεύσης που ικανοποιεί ανδρικό και γυναικείο κοινό όλων των ηλικιών.

Σχετικά με την Yamas:

Η Yamas είναι μια ελληνική εταιρεία που προσφέρει ice tea υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένο από την παράδοση και τη γεύση της Ελλάδας. Με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων και υγιεινά συστατικά, τα Yamas Ice Tea αποτελούν την ιδανική επιλογή για αναζωογόνηση και απόλαυση κάθε στιγμής.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι