ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στον αέρα το νέο site της διοργάνωσης Olympus Mythical Trail - Απόψε το βράδυ στις 20:00 οι εγγραφές του Ρογκάς

Μετά από μακρόχρονη προσπάθεια και εργασίες, λειτούργησε σήμερα η νέα ιστοσελίδα της “Olympus Trails”, φορέα διοργάνωσης για τον Olympus Mythical Trail αλλά και για το Lost Trail και τον Ρογκά, για τον οποίο ανοίγουν απόψε στις 8:00 οι εγγραφές για την πρώτη του διοργάνωση. Η νέα ιστοσελίδα, ένα μεγαλόπνοο σχέδιο της διοργάνωσης, είναι δομημένη σε πλατφόρμα WordPress, την οποία χρησιμοποιούν σήμερα χιλιάδες ιστοσελίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει ασφάλεια και λειτουργικότητα σε επισκέπτες και διαχειριστές και είναι συμβατό με όλες τις διαθέσιμες μορφές θέασης, τις οθόνες δηλαδή που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση στο διαδίκτυο (smartphones, tablets, laptops, desktops).

 

Η νέα ιστοσελίδα έχει δομηθεί με τρόπο που να κατευθύνει εύκολα και γρήγορα τον επισκέπτη σε τρεις αυτόνομες υποσελίδες, μια για καθέναν από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να βρει το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα και να πλοηγηθεί με ευκολία, ενώ ταυτόχρονα, με μία απλή κίνηση μπορεί να περάσει σε έναν από τους άλλους δύο αγώνες της διοργάνωσης! Έγινε προσπάθεια ενός ομοιογενούς τύπου παρουσίασης της πληροφορίας και για τα τρία γεγονότα, κάτι που θα διευκολύνει την περιήγηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

 

Σχετικά με τις εγγραφές του Ρογκά, οι οποίες ανοίγουν απόψε (22/12) στις 8:00 το βράδυ, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει απρόσκοπτα η διαδικασία! Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες δοκιμές σε τεχνικό επίπεδο από την πλευρά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή της συμμετοχής στον αγώνα, γίνεται άμεσα (με την υποβολή της αίτησης) και μόνο με χρήση κάρτας, πιστωτικής ή χρεωστικής! Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των 200 αιτήσεων.

 

Η Olympus Trails εύχεται στους φίλους της διοργάνωσης καλές περιηγήσεις στην νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται ακόμα και σήμερα στη φάση της ολοκλήρωσης και θα οριστικοποιηθεί της επόμενες ημέρες ενώ θα βρίσκεται σε κανονική λειτουργία.

 

Πληκτρολογήστε www.omt100.com

 

Από την Olympus Trails

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι