ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη Αγώνας Δρόμου «Ειρηνοδρομία 2017»

Σας γνωρίζουμε την απόφαση του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος- ΟΠΑΠ)και της Περιφέρειας Αττικής να διοργανώσουν σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων στην μνήμη του Αλέκου Παναγούλη:

 

Αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο «Ειρηνοδρομία 2017»

Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες 10 χλμ. , 5χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνες ΑμεΑ – Special Olympics. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και του ΣΕΓΑΣ «Kids’ Athletics».

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή της Ειρήνης και του Αθλητισμού, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Αγ. Δημητρίου).

Πρόθεση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ), μετά και την μεγάλη ανταπόκριση που έλαβε η εκδήλωση το 2016, είναι να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 14/05/17.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ)του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής Τηλ: 210 9760505, Fax: 210 9765147, Email: opap@dad.gr

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Δείτε το βίντεο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του 2016

 

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι