ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5 Σπουδαίοι Δήμοι της Αττικής συνδιοργανώνουν το 4ο ATTIKA RUN&FUN grand prix για το 2017!

Συγκεκριμένα οι αγώνες αρχίζουν από τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης στις 19 Φεβρουαρίου, συνεχίζουν στις 5 Μαρτίου με Δήμο Γαλατσίου, στις 9 Απριλίου με Δήμο Κηφισιάς, στις 23 Απριλίου με Δήμο Μελισσίων/Πεντέλης και ο τελικός στο Δήμο Γλυφάδας 7 Μαΐου του 2017.

 

Οι αγώνες έχουν την μορφή μίνι πρωταθλήματος με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων στη βάση της κατάταξης/επίδοσης στον κάθε αγώνα. (λαμβάνονται υπόψη οι 3 καλύτεροι αγώνες). Είναι μία σπουδαία διοργάνωση που στηρίζεται από τους Δήμους Λυκόβρυσης/ Πεύκης, Γαλατσίου, Κηφισιάς, Μελλισίων/Πεντέλης &Γλυφάδας (τελικός) και τους επίσημους χορηγούς AMSTEL FREE, μεταλλικά νερά VIKOS όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, runningnews.gr, ACTION 24 (T.V.), Επένδυση.

Παράλληλα, ξεκινά το Feelgood RUNNING CLUB με συμμετοχή RUNNING TEAMS της AMSTEL FREE και των άλλων χορηγών της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές άρχισαν με εντυπωσιακές προσφορές: Όσοι γραφτούν και στους 5 αγώνες έως 25 Ιανουαρίου 2017 θα έχουν έκπτωση 20% και όσοι γραφτούν σε 3 αγώνες θα έχουν έκπτωση 10%.

Επίσης

Όλοι όσοι εγγράφονται στους αγώνες θα μπορούν να γράφονται στο Feelgood RUNNING CLUB και θα έχουν έκπτωση 30% για τους πρώτους 6 μήνες για προπονήσεις του RUN CLUB.

Πληροφορίες: feelgoodsports.gr

Facebook: Feelgoodsports club

Για εγγραφές στους αγώνες πατήστε εδώ.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι