ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομαδική εγγραφή και εκδρομή αυθημερόν για τον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο ΔΙΟΝ 2017

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για την συμμετοχή των μελών και φίλων του στον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο ΔΙΟΝ 2017 ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 από το Σύλλογο Δρομέων Πιερίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες της παραπάνω διοργάνωσης, καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους έως την Δευτέρα στις 14/02/2017. Το κόστος συμμετοχής για την Ομαδική Εγγραφή του Συλλόγου μας, στον  Ημιμαραθώνιο και στον αγώνα των 5χλμ. είναι 7 ευρώ. Ο μαθητικός αγώνας των 1.000μ είναι δωρεάν.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσουν από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά - Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση και να καταθέσουν μαζί και το αντίτιμο της συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2541062238  και στο κινητό: 6934252929.

Ο Σύλλογος προτίθεται να πραγματοποιήσει και ομαδική εκδρομή αυθημερόν. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχει. Για την περίπτωση αυτή θα σας παρακαλούσαμε να τσεκάρετε το σχετικό πλαίσιο το οποίο υπάρχει στην σχετική αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: https://zeusrunnersclub.gr/

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι