ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην Πεντέλη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην Πεντέλη.

 

Η συνεχιζόμενη κακοκαιρία με τις χαμηλές θερμοκρασίες, έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα με αποτέλεσμα να έχουμε ιδανικές συνθήκες για χειμωνιάτικο αγώνα.

Όλοι απόλαυσαν την υψηλής αισθητικής διαδρομή και ειδικά όσοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Το Café Limit Up πρόσφερε ζεστά ροφήματα πριν την εκκίνηση ενώ μετά τον τερματισμό τα ροφήματα συνοδεύτηκαν με σνακ, το απαραίτητο φρούτο και το χαλαρωτικό ποτό της Tranquini ενώ ο Dj Pappas φρόντιζε να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κρατάει ζεστούς με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό στο πρώτο ανηφορικό μονοπάτι.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Ροδόπολης ήταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως και η ομάδα του ΕΕΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ευτυχώς δε χρειάστηκαν για κάποιο σοβαρό περιστατικό αφού μόνο γρατζουνιές είχαν να αντιμετωπίσουν.

Στο σταθμό, στη μέση της μεγάλης διαδρομής, οι συμμετέχοντες δροσίστηκαν με το νερό Βίκος και πήραν ενέργεια με το ισοτονικό της High 5. Ενέργεια απαραίτητη για την απαιτητική ανάβαση στον «βραχόκηπο» των λατομείων!

 

Οι Γιώργος Διαλεκτός (Salomon Hellas) και Χρήστος Μαυρίκιος (Odlo-La Sportiva) ξέφυγαν από την αρχή τερματίζοντας στις πρώτες δύο θέσεις με 57.08’’ και 57.37’’ αντίστοιχα ενώ την τριάδα της γενικής έκλεισε ο Αντώνης Υδραίος (Andros Trail Race) με χρόνο 59.30’’.

Στις γυναίκες η Δήμητρα Μπίκα (Salomon Hellas) με χρόνο 1.08.50’’ τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση ενώ η Αθανασία Τσουμελέκα (My Athlete) είχε δυνατό συναγωνισμό με την Δανάη-Παγώνα Σακελλάρη αφού τερμάτισαν αντίστοιχα με χρόνο 1.16.01’’ και 1.16.27’’.

Και στη μικρότερη όμως διαδρομή ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος αφού η πρώτη θέση κρίθηκε στα τελευταία μέτρα με τον Γιώργο Σαμλίδη να τερματίζει με χρόνο 32.17’’ και τον Ευγένιο Ζακυνθινό (Rabinal Achi) με χρόνο 32.20’’ ενώ την τριάδα έκλεισε ο Γιώργος Βρεττός (Chozen Mountain Team) με χρόνο 33.20’’.

Στις γυναίκες η Ασημίνα Ιγγλέζου (Dynafit) ξεκινώντας πολύ δυνατά από την αρχή τερμάτισε πρώτη με χρόνο 38.36’’, στη δεύτερη θέση η Λέλα Σαγγά (Πανελληνίος) με χρόνο 39.54’’ και στην τρίτη θέση η πολλά υποσχόμενη Μόνικα Κομνηνού με χρόνο 40.45’’.

Στην κατηγορία των Ομάδων πρώτη η Salomon Hellas (Διαλεκτός – Πονηρέας -Κουρκουρίκης) με χρόνο 3.01.40’’, δεύτερη η North Outdoor Training Team (Σαγκριώτης-Παπαδογεωργός-Χατζησταύρου) με χρόνο 3.06.04’’ και τρίτη θέση για την All Terrain Runners (Τσιριμώκος - Anderson - Χριστοδούλου) με χρόνο 3.37.37’’ Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα και να τυπώσετε το δίπλωμα τερματισμού σας στην ιστοσελίδα

https://results.chronosystems.gr/Results.aspx?CId=16252&RId=182&EId=1

 

Πολλές φωτογραφίες για όλους, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, θα βρείτε στο σύνδεσμο https://www.facebook.com/Salomon-Mountain-Cup-263013400760605/ .

 

Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων και των παροχών των υποστηρικτών του αγώνα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr

 

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αφού στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, στην αγαπημένη περιοχή της Βαρυμπόμπης, στις 5/3, σε μία γρήγορη, με μαλακό έδαφος και πολύ πράσινη διαδρομή θα βγουν και οι νικητές του Κυπέλλου όπου θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Οι εγγραφές ανοίγουν αύριο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ. αλλά και στα κάτωθι καταστήματα:

 

-       ALPAMAYOPRO, Χαρ. Τρικούπη 6, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 36 27 032

 

-       CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763

 

-       PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

-       RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

 

-       RUNNER STORE, Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα, τηλέφωνο: 210 89 81 112

 

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

 

Η οργανωτική επιτροπή

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι