Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ανοίγουν οι εγγραφές για τον 6ο Olympus Mythical Trail (ΟΜΤ). Θα διατεθούν 200 (διακόσιες) θέσεις συμμετοχής κατ’ ανώτατο, για  Έλληνες και ξένους αθλητές. Τα κριτήρια συμμετοχής παραμένουν ίδια με εκείνα του 2016, όπως ίδια παραμένουν και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αγώνα (διαδρομή, χρονικά όρια, εκκίνηση, τερματισμός, σταθμοί κλπ). Υπενθυμίζεται ότι η 6η διοργάνωση του ΟΜΤ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Παρασκευή 30/6/2017 – Σάββατο 1/7/2017. Πιο κάτω, παρουσιάζονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες των εγγραφών: 

1ο Patmos Revelation

Ιουν Παρ 2017

Για πρώτη φορά στο νησί των Δωδεκανήσων θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου. Το «Patmos Revelation» ανοίγει τις πύλες του και ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Active Media Group έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού.

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Mani Academy πραγματοποιούν τον 7ο Δρόμο Δυτικής Μάνης και τον 4ο Κολυμβητικό Αγώνα το Σάββατο 1 Ιουλίου.

5ο Poikilo Night Trail

Ιουλ Σαβ 2017

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το 5ο Poikilo Night Trail στις 1 Ιουλίου 2017, στο Ποικίλο Όρος. Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και 10 χιλιομέτρων για έμπειρους  δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων.

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών ΄΄Ο ΦΩΚΑΣ΄΄ προκηρύσσει τον 5ο Κλεώναιο Αγώνα, με τα εξής αγωνίσματα:

Άνοιξαν οι εγγραφές για το ATHENS NIGHT RUNS που θα γίνει στον Πανελλήνιο Γ.Σ Κυψέλη (εντός του στίβου) μες στη δροσιά του άλσους στις 2.7.2017 και ώρα 21.00 μμ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτρας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης προκηρύσσουν τον 2ο Δρόμο ΛΟΥΗΣ ΤΙΚΑΣ.

Ο κορυφαίος αγώνας Sky-Running της χώρας ο FAETHON OLYMPUS MARATHON θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο την 2η Κυριακή του Ιουλίου, συγκεκριμένα στης 9/07/2017. Παράλληλα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρόνια και ο ημιμαραθώνιος RUPICAPRA.

The Bridge Experience

Ιουλ Σαβ 2017

To «The Bridge Experience» είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που θα διεξαχθεί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στις 8 & 9 Ιουλίου.  Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αιανή 2017,Εκδηλώσεις πνεύματος και άσκησης σώματος”, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης του ΥΠ.ΠΟ.Α (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής), ο Δήμος Κοζάνης - Δ.Κ Αιανής και ο Σύλλογος "Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής" με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 τον 16ο ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ προς τιμή του αρχαίου Αιαναίου δρομέα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την επωνυμία «Αιαναία Άθλα».