Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Βοΐου Κοζάνης, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου και  οι δρομείς Νεάπολης σε συνεργασία με τους φορείς και συλλόγους της περιοχής  διοργανώνουν τον3ο αγώνα Νεάπολης 10 χλμ την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου5 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

1st ARTA NIGHT RUN

Ιουν Κυρ 2017

1ΟΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «1st ARTA’S NIGHT RUN 18 81”

25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ και ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Άρτας την 24η Ιουνίου 1881, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο Δήµος Αρταίων, προκηρύσσουν τον 1ο Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου- Δυναμικού βαδίσματος «Arta’s Night Run 1881» .

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΆΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» στις 25 Ιουνίου 2017. Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Ο ΣΔΥΧ στις 25 Ιουνίου 2017, ημέρα Kυριακή, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής (Αρμένων, Καλυβών, Νέου Χωριού, και Στύλου), Φιλοζωϊκό Σύλλογο Χανίων "η προστασία των ζώων", τον Α.Ο. «ΤΑΝΟΣ» Αποκορώνου, τον Τιτάν Καλυβών , τον Σαμψών Στύλου , τον «Κοιλιάρη 2017» με (3) λαϊκούς δρόμους, και μία «Ποδηλατόβολτα».

Προκήρυξη αγώνα Ολύμπια Μονοπάτια 2017 - 3α Ολύμπια Μονοπάτια - Viola edition 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορμύλιας "Ορμή" διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου "Αντώνης Παπαδημητρίου", προς τιμήν του εν ενεργεία Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη σε Περιφερειακό Θεσσαλικό επίπεδο και για επτά ημέρες οργανώνονται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του. Μέσα σε αυτές ο σύλλογός μας το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Μουζακίου και η ΄Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας οργανώνουν και τον Καραϊσκάκειο δρόμο . Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών και αθλητριών .

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι ο 5ος ΤΣΑΚΩΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ο αγώνας που όλοι αγαπήσατε, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/6/2017!

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας,

διοργανώνει με την  Τοπική Κοινότητα Ερμιόνης  ,τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Βιτόριζα

και τον  Ναυταθλητικό  Όμιλο  Ερμιόνης  τους παρακάτω αγώνες :

SNF RUN 2017

Ιουν Παρ 2017

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον βραδινό αγώνα δρόμου SNFRUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival (SNFestival) που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).