Ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας σε συνεργασία με την Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών και τη στήριξη του Δήμου Ζηρού, διοργανώνει το 3ο ACHERON MTB & MTRUN. Πρόκεται για τους 3ους αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) & Ορεινού Τρεξίματος  (MTRUN)  οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στο Πολυστάφυλο, με ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. και αφετηρία και τερματισμό την όχθη του ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

Αγαπητές φίλες  και Φίλοι  Δρομείς και Συνεργάτες

Συνεπείς στο καθήκον και με μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνουμε, ευρισκόμεθα, στην ευχάριστη θέση, για ΟΓΔΟΗ συνεχή χρονιά,  να σας Προσκαλέσουμε στον 8ο Επικούριο  Δρόμο, ο οποίος θα διεξαχθεί την  Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, ως Εξής:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 τον 2ο Ορεινό Αγώνα τρεξίματος 20 χιλιομετρών στην περιοχή της Κρυόβρυσης Ολύμπου / αγώνα 5 χιλιομέτρων με ονομασία Pouliana Trail καθώς και παιδικό αγώνα 1000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους.

Η οργανωτική επιτροπή Κορομηλιωτών διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία "3ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ" και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30μμ.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου (με ώρα έναρξης 18:00) θα πραγματοποιηθεί ο Ιστορικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία, «Λαφονήσιος Δρόμος». Εκ των διοργανωτών είναι ο Δήμος Κισσάμου και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας περιμένουμε όλες και όλους για να τρέξουμε μαζί τον 29ο Λειβαθώνιο, το Σάββατο 12 Αυγούστου, στο καθιερωμένο σημείο αφετηρίας, την ελιά στα Μεταξάτα!

Fatzeto Race 2017

Αυγ Σαβ 2017

Έφτασε η ώρα του FATZETO RACE.

Το Αμερικάνικο κολλέγιο Dickinson (cross country running team) θα βρίσκεται στην χώρα μας σε λίγες ημέρες. Στα πλαίσια της παραμονής της θα συμμετέχει σε αγώνα τρεξίματος trail. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον λόφο του Λυκαβηττού την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος της υπέροχης διαδρομής του Lycabettus Trail Run.

Kanapitsa Run 2017

Αυγ Πεμ 2017

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Καναπίτσα της Σκιάθου αγώνας ανώμαλου δρόμου 4,6 χλμ. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού τρέχοντας και να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα.