Στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση της νέας χρονιάς με ημερίδα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι περιφερειακοί αγώνες προστέθηκαν στο κεντρικό καλεντάρι της ομοσπονδίας κι έτσι ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού τέως νομού Αττικής διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για την ανάδειξη νέων κριτών Κλασσικού Αθλητισμού στην περιοχή της Αττικής.

Με τη σκέψη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Δημητράκης. Ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων ευελπιστεί σε μια καλή σεζόν, που θα του επιτρέψει να έχει μια θετική πορεία στο κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού.

Λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς οι φίλοι του στίβου, όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες μέσα από τις σχετικές ψηφοφορίες, που θα «τρέξουν» ανά κατηγορία στο site του ΣΕΓΑΣ.

Το πρώτο καμπ προετοιμασίας για τις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ. έγινε το περασμένο δεκαήμερο στο Ηράκλειο. Οι κορυφαίοι άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στην πόλη της Κρήτης με στόχο να βάλουν τις βάσεις για καλές εμφανίσεις τη χρονιά που έρχεται.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της ΕΠΑΚΑΒ οι σύνεδροι και τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εξέδωσαν ψήφισμα τονίζοντας τα καίρια προβλήματα που αναζητούν άμεση λύση, αλλά και το ρόλο της πολιτείας, που καλείται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα περισσότερα απ΄αυτά.

Ολοκληρώθηκε η φετινή ΕΠΑΚΑΒ

Δεκ Κυρ 2017
Ετικέτες: / Κατηγορία Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες της φετινής ΕΠΑΚΑΒ με προτάσεις και τοποθετήσεις των συνέδρων.

Με τα θέματα της Επιτροπής Ανάπτυξης ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, της Πανελλήνιας Διάσκεψης (ΕΠΑΚΑΒ) για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό).