Ελληνική παρουσία θα υπάρχει την Τετάρτη σε δύο μίτινγκ στο εξωτερικό. Στην Οστράβα θα τρέξουν ο Κώστας Δουβαλίδης και η Ελίσαβετ Πεσιρίδου και το Νανσί ο Εμμανουήλ Καραλής.

Στη Θήβα θα γίνουν την Τετάρτη (28/6) οι αγώνες στίβου "Χρήστος Βουδούρης", στη μνήμη του προπονητή που έφυγε από τη ζωή το 2007.

Το 3ο Γκραν Πρι της σεζόν θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν.

Χαρά και ικανοποίηση προκάλεσε η προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να πανηγυρίσει μια σπουδαία διάκριση,  την παραμονή στις δώδεκα κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 θα γίνει το Σαββατοκύριακο (1-2/7) στο Πιτέστι της Ρουμανίας.  

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18, στην πόλη των Τρικάλων. 

Το καλύτερο φινάλε είχε για τα ελληνικά χρώματα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Λιλ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το τριήμερο ως φαβορί για τον υποβιβασμό, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. 

Η ελληνική ομάδα θα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το 2019. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς και να πετύχουν, αυτό που στην αρχή των αγώνων έμοιαζε εξαρετικά δύσκολο.

Την ευκαιρία να σημειώσει μια εντυπωσιακή επίδοση έχασε σήμερα η Μαρία Μπελιμπασάκη στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Λιλ.

Τον καλό του εαυτό κατάφερε να βρει ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης, που αγωνίστηκε σήμερα σε αγώνα βάδην στο Λιντς.