Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου το σεμινάριο με θέμα 'Αρχές Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης' στο ΟΥΗΛ. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λάρισας με ομιλητή τον στρατιωτικό καρδιολόγο κ. Παρίση.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε εισαγωγή στις αρχές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης ενώ έγινε επίδειξη σε πρόπλασμα  και χρήση εξωτερικού απινιδωτή.

Χιλιάδες παιδιά και αθλητές των Special Olympics θα τρέξουν στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας επιβεβαιώνοντας την κοινωνική προσφορά της διοργάνωσης.

«Δύναμη ψυχής…», μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο, αλλά όταν μαθαίνεις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, όπως ο 56χρονος σήμερα Νίκος Μπέριος δεν μπορεί να μη φέρεις στο νου σου την έκφραση αυτή. 

Αξιολόγηση Σωματείων 2017

Οκτ Τετ 2017
Ετικέτες: / Κατηγορία Επικαιρότητα

Η τελική αξιολόγηση των Σωματείων για την αγωνιστική περίοδο του 2017 ολοκληρώθηκε.

Με την ευκαιρία της 35χρονης πορείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε για τις επόμενες ημέρες σε αντίστροφη μέτρηση, κάθε μέρα και μια χρονιά, την ιστορική διαδρομή του, μέχρι την εκκίνηση του φετινού 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το νέο μοντέλο που θα αφορά στον τρόπο ένταξης των αθλητών στις κατηγορίες σχεδιασμού ανακοίνωσε η ΕΠΑΣ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που εντάσσονται στην κατηγορία στήριξης και τις προεθνικές ομάδες επικύρωσε σήμερα η ομοσπονδία, στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Με την ευκαιρία της 35χρονης πορείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε για τις επόμενες ημέρες σε αντίστροφη μέτρηση, την ιστορική διαδρομή του, μέχρι την εκκίνηση του φετινού 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Σύμμαχος της Ομοσπονδίας για μία ακόμη εκπαιδευτική χρονιά θα είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο AIMS (Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων) θα αποτελέσει μια από τις κομβικές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.