Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ξεκίνησε το γκρουπ του Μποτσκαριώβ με νέους υψηλούς στόχους

Η προπόνηση τους δεν σταματάει ποτέ. Προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή και τις υποχρεώσεις. Έτσι την περίοδο της ξεκούρασης το γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ ρίχνει το... βάρος του στην κολύμβηση.

 

Άλλωστε η Καλλικράτεια Χαλκιδικής αποτελεί ιδανικό μέρος για κάτι τέτοιο. Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού ετοιμάζεται ήδη για τις υποχρεώσεις του 2018. "Στην ουσία δε σταματάμε ποτέ. Μπορεί για κάποιο διάστημα να χαλαρώνουμε και να κάνουμε περισσότερο κολύμπι και ποδήλατο, όμως, πάντα συνεχίζουμε", είπε ο προπονητής από τη Χαλκιδική και συμπλήρωσε: "Η σεζόν πήγε πολύ καλά για όλα τα παιδιά. Πλέον μπαίνουν νέοι στόχοι και νέες προκλήσεις. Ο Μουζενίδης έχει μπροστά του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Δεν αναμένεται να κάνουμε πολλές αλλαγές στην προπόνηση του, ωστόσο θα δουλέψουμε περισσότερο στη δύναμη, κάτι που δεν κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Λατιφλάρι θα επιδιώξει να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ του Βερολίνου".

Ο Μουζενίδης το 2017 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Γκροσέτο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (20,67 μ.), ενώ ο Λατιφλάρι πήρε μέρος στον προκριματικό της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπίντγκοζ.

Μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν το 2017 ήταν η παγκορασίδα Αναστασία Ντραγκομίροβα. Η 14χρονη, η οποία αναμένει την ολοκλήρωση της ελληνοποίησης της, κατάφερε να "προσγειωθεί" στα 6,25 μ. στο μήκος (επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων), ενώ σημείωσε στο πένταθλο 4.916 βαθμούς.

"Είναι ρίπτρια κλειδωμένη σε σώμα σύνθετης. Θα κάνει σύνθετα είναι καλή σε πολλά αγωνίσματα και αυτό της επιτρέπει να κυνηγήσει πολύ καλές επιδόσεις. Όπως και στην περίπτωση της έτσι και σε αυτή της ακοντόστριας Ελίνας Τζένγκο απομένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της ελληνοποίησης τους. Θεωρώ πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να πάρουν μέρος σε αγώνες με την εθνική ομάδα", είπε ο Γιώργος Μποτσκαριώβ. Με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η Σοφία Κεσσίδη και το Ευρωπαϊκό Κ20 ο ακοντιστής Αρτέμιος Καπασακαλίδης. Το γκρουπ έχει ως βάση την Καλλικράτεια,  ωστόσο κάνει καποιες προπονήσεις στα Μουδανιά (διαθέτει στάδιο με κοκκινόχωμα), ενώ όταν κρίνεται αναγκαίο ταξιδεύει έως τη Θεσσαλονίκη.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00