Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Κιάφα θέλει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο

Δυνατή παρουσία στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου θέλει να έχει η Άννα Κιάφα, που από τον Οκτώβριο ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον Μιχάλη Γωγιωτάκη.

 

Η νεαρή αθλήτρια θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή περασμένη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ, τόσο στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μ. εμπ. (59.16), όσο και στα 400 μέτρα (55.89). Μάλιστα τον περασμένο χειμώνα, στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού πέτυχε ατομικό ρεκόρ και στα 200 μ., με 24.76. "Η χρονιά θα ξεκινήσει με παρουσία στον κλειστό στίβο. Δεν θέλω να κάνω απλώς ένα πέρασμα, αλλά να έχω καλές εμφανίσεις, δεδομένο του ότι η προπόνηση αυτή την εποχή είναι προσαρμοσμένη για να τρέξω 400 μέτρα", είπε η αθλήτρια από την Κατερίνη, που φέτος δεν έχει να κυνηγήσει τη συμμετοχή της σε μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. "Είναι η πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία, χωρίς υποχρέωση μεγάλης διοργάνωσης. Αυτό μου επιτρέπει να δουλέψω και να βάλω τις βάσεις για το 2019, όπου θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό", είπε η νεαρή, που το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει καλές εμφανίσεις όχι μόνο στα 400 μ. εμπ., αλλά και στα 400 μέτρα.

Η Κιάφα το 2017 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ20 του Γκροσέτο, αφού έχασε για μία θέση στη συμμετοχή στον τελικό των χαμηλών εμποδίων.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00