Αλλαγές με στόχο να φτάσουν στο Βερολίνο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών- Γυναικών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου (9/12).

 

Τα μέλη των εθνικών ομάδων υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη, έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινή προπόνηση, που τους δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουν στις αλλαγές. Στην ουσία οι δύο ομάδες βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν, θέτοντας σε νέα δεδομένα την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας τη συμμετοχή και μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί πως μια πιθανή καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση, θα έρθει - μόνο - μέσα από την κοινή δουλειά.

Στο πρώτο προπονητικό καμπ της σεζόν μετέχουν οι αθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γρηγορία Κεραμιδά, Κορίνα Πολίτη και οι αθλητές Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Μάκης Στεργιούλης και Κώστας Ζήκος. Πρόκειται για αρχικά σχήματα, στα οποία είναι πιθανό να γίνουν προσθήκες, από αθλητές και αθλήτριες που είτε στην παρούσα φάση αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, είτε από εκείνους που θα παρουσιάσουν καλά αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο στους επικείμενους αγώνες.

Την προπόνηση της εθνικής ομάδας παρακολούθησε σήμερα και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, ο οποίος έδωσε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές και τις αθλήτριες.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

 
 

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Καλεντάρι

34ος «ΓΥΡΟΣ ΣΕΡΡΩΝ»

34ος «ΓΥΡΟΣ ΣΕΡΡΩΝ»

Δεκ 16, 2018 Rate: 0.00

3ο Olympic Stadium Run

3ο Olympic Stadium Run

Δεκ 16, 2018 Rate: 0.00

7th Run The Lake

7th Run The Lake

Δεκ 16, 2018 Rate: 0.00

Instagram Feed