Ο Νίκος Νεράντζης...ετοιμάζει την επιστροφή του

Το Νοέμβριο του 2017 ο Νίκος Νεράντζης βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρά τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, ύστερα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

 

Ο 20χρονος, παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις, που έθεταν σε σοβαρό κίνδυνο την αθλητική του καριέρα, κατάφερε να ανακάμψει και να επιστρέψει δυνατός και υγιής στις προπονήσεις.

Ο άλτης από την Κέρκυρα προετοιμάζεται ήδη για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αφού διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με αρχικό στόχο τη συμμετοχή στους αγώνες του κλειστού. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έχει ως αρχικό στόχο να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό, προκειμένου το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκάβλε της Σουηδίας (11-14/7). Ο Νεράντζης έχει ατομικό ρεκόρ 5,51 μ. στον κλειστό στίβο, ενώ στον ανοιχτό έχει υπερβεί τα 5,46 μέτρα και είναι από τους επικοντιστές που μπορούν να διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις.

Εξάλλου στην Ελλάδα και το γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αναμένεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για σπουδές. Η νεαρή επέλεξε να "παγώσει" για λίγο τις σπουδές της και να συνεχίσει στην Αθήνα με επίκεντρο την προπόνηση της.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Κωνσταντίνεια 2019

Κωνσταντίνεια 2019

Μαϊ 25, 2019 Rate: 0.00

Pedion Areos Park Run Series

Pedion Areos Park Run Series

Ιουν 01, 2019 Rate: 0.00

Psiloritis Race 2019

Psiloritis Race 2019

Ιουν 02, 2019 Rate: 0.00

Αποτελέσματα

Instagram Feed