Η FedEx Express προσέφερε μοναδικές UEFA Super Cup ευκαιρίες σε παιδιά στην Αθήνα

Η FedEx Express στην Ελλάδα προσέφερε στα παιδιά τριών μελών της ομάδας της μια εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα, καλώντας τα να οδηγήσουν τους διαιτητές του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο ως Referee Mascots της FedEx ενόψει του UEFA Super Cup που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 16 Αυγούστου.


Βγαίνοντας μπροστά σε 32.000 θαυμαστές του ποδοσφαίρου και ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων, ήταν μια ευκαιρία που θα τους μείνει αξέχαστη.


Το UEFA Super Cup είναι ένας ετήσιος εφάπαξ αγώνας μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League, Manchester City FC (2023) και των νικητών του UEFA Europa League, Sevilla FC (2023). Η Manchester City FC αναδείχθηκε η νικήτρια ομάδα στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.


Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, η FedEx Express δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της χορηγίας της για πελάτες και μέλη της ομάδας της να συμμετέχουν στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης.


Ο Eser Sezek, Vice President Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express δήλωσε: «Ο ρόλος που παίζει το ποδόσφαιρο στη σύνδεση των ανθρώπων αντικατοπτρίζει αυτό που κάνει η FedEx καθημερινά ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των logistics – δημιουργώντας φυσικές και ψηφιακές συνδέσεις που ανοίγουν νέες δυνατότητες για ιδιώτες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις μεγάλες και μικρές». Ο Eser συνέχισε: «Το να δώσουμε στα παιδιά της οικογένειας της FedEx την ευκαιρία να γίνουν Referee Mascots είναι μια ευκαιρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, μια ευκαιρία που θα θυμούνται με αγάπη τα επόμενα χρόνια».
Με τα μάτια του αθλητικού κόσμου στο UEFA Super Cup, η FedEx Express εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στους διαφημιστικούς πίνακες του γηπέδου και στις γιγαντιαίες οθόνες μέσα στο στάδιο, καθώς επίσης επέτρεψε στα τρία παιδιά – Referee Mascots της FedEx να ζήσουν το όνειρό τους στο γήπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Magda Panourgia – m.panourgia@communicationeffect.com 
Communication Effect
6948620890

Σχετικά με την FedEx Corp.
Η FedEx Corp. (NYSE: FDX) παρέχει στους πελάτες και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικών λύσεων. Με ετήσια έσοδα 90 δισεκατομμυρίων δολάρια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις μέσω των εταιρειών της που ανταγωνίζονται συλλογικά, λειτουργούν συλλογικά και καινοτομούν ψηφιακά ως μία FedEx. Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πιο αξιόπιστων και αξιοθαύμαστων εργοδοτών στον κόσμο, η FedEx εμπνέει τους 530.000 υπαλλήλους της να παραμείνουν εστιασμένοι στην ασφάλεια, στα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στις ανάγκες των πελατών και των κοινοτήτων τους. Η FedEx έχει δεσμευτεί να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο με υπευθυνότητα και επινοητικότητα, με στόχο να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από τις λειτουργίες της έως το 2040. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση about.fedex.com.

Σχετικά με την FedEx Express
Η FedEx Express είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες express μεταφορών στον κόσμο, παρέχοντας γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές. Η FedEx Express χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο αεροπορικό και οδικό δίκτυο για να επιταχύνει την παράδοση των αποστολών που είναι ευαίσθητες στο χρόνο, με συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία.

 

-