Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

34ος ΑΜΑ. Εληξε η προθεσμία για τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις

Μετά από «σιωπηρή» παράταση 10 ημέρων, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων για τη διαπίστευση δημοσιογράφων και φωτογράφων στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

Οσοι έχουν υποβάλλει αίτηση θα ενημερωθούν για το αίτημα τους και θα παραλάβουν το Media Guide με όλες τις χρήσιμες οδηγίες για τον Αγώνα.

 

Διαπίστευση έχουν ζητήσει περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι και 200 φωτογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Αυστρία, Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι ανταποκριτές ξένου Τύπου που εργάζονται στην Ελλάδα.

 

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερες από 50.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις, ενώ φέτος επιστρέφουν οι elite αθλητές, γεγονός που θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους θεατές ώστε να γεμίσουν το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου.

 

Εκείνη την ημέρα, λίγο πριν από τον τερματισμό του πρώτου αθλητή, θα παρελάσει στο Καλλιμάρμαρο η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00