Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Οι εισηγήσεις της δεύτερης ημέρας των εργασιών της ΕΠΑΚΑΒ

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής άνοιξε τις εργασίες της δεύτερης ημέρας της Πανελλήνιας  Διάσκεψης για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην βάση. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ αναφέρθηκε στη δράση των τοπικών ΕΑΣ και στο άνοιγμα που πρέπει να κάνουν προς την κοινωνία. 

 

"Πρέπει να προχωρήσετε στην αναζήτηση πόρων, στη δημιουργία αγωνιστικών δράσεων μέσα από την οποία θα έρθουν έσοδα", είπε και συμπλήρωσε: "Είναι σημαντικό τα σωματεία να πετύχουν τη μεταφορά των αθλητών από τις ακαδημίες στο αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς σαν ομοσπονδία θα πρέπει να δώσουμε κίνητρα στα σωματεία, που έχουν βρει τον τρόπο να βελτιώσουν τη διαδικασία της ανίχνευσης παιδιών στα αγωνιστικά τμήματα".

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο γενικός γραμματέας αναφέρθηκε και στις υποδομές. "Οι περισσότερες είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων όμως δε προχώρησαν. Αυτό έχει ως συνέπεια να έχουμε μεγάλα προβλήματα σε πολλές πόλεις, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη". 

 

Ο Βασίλης Σεβαστής δεν παρέλειψε να τονίσει και τη στήριξη της ομοσπονδίας στον υψηλό αθλητισμό. "Βρισκόμαστε στην καλύτερη περιόδο ανάπτυξης και υποστήριξης του υψηλού αθλητισμού, δεδομένης πάντα της οικονομικής συγκυρίας. Ο στίβος πατάει καλά, η προσπάθεια όλων μας πρέπει να συνεχιστεί για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.".

 

Δείτε τις εισηγήσεις της δεύτερης ημέρας

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00