Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Τι θα έλεγες στο μελλοντικό εαυτό σου; #MyFutureSelf;

Η New Balance δέχεται το 2017 θετικά, ξεκινώντας μια σειρά βίντεο με τους αθλητές της, με κεντρικό μήνυμα το “πώς οι στόχοι και οι αξίες των αθλητών, ορίζουν τις αποφάσεις τους και τους οδηγούν μέσω σημειωμάτων που έγραψαν στους μελλοντικούς εαυτούς τους #MyFutureSelf.”

 

Η προσπάθεια ξεκινάει με τον Boris Berian, πρωταθλητή στα 800 μέτρα, που όμως μόχθησε για να φτάσει στην κορυφή, έχοντας ξεκινήσει ως υπάλληλος σε fast food. To βίντεο δείχνει τις σκέψεις του, καθώς γράφει στο μελλοντικό του εαυτό, θυμίζοντάς του πως για να φτάσεις στην κορυφή δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ.

Γράψε και εσύ στο μελλοντικό σου εαυτό και λάβε το σημείωμα μέσω mail σε ένα χρόνο για να δεις πως οι εμπειρίες σου όρισαν το ταξίδι σου.

 

www.newbalance.com/letter-to-future-self/

 

 

www.newbalance.gr

Social Media: NewBalanceGreece


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00