Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κο Ζεκάκο Ευάγγελο και τα ΕΚΑΤΟ μέλη του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού συλλόγου "ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ" του Δήμου Σαρωνικού για την επίσκεψη που διοργάνωσαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς και έδωσαν τις καλοκαιρινές τους ευχές, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!

O ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Hellas διοργάνωσε επίσκεψη στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου με την συμμετοχή Βέλγων τουριστών. Οι άριστες εντυπώσεις τους αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου.

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς και έδωσαν τις καλοκαιρινές τους ευχές, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη, Ιωάννη Μελισσανίδη για την επίσκεψή του στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου και την αποδοχή της πρόσκλησης συνεργασίας με το Μουσείο.

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. 

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρχανών - Ηρακλείου Κρήτης επισκέφτηκαν σήμερα Κυριακή το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Το μουσείο μας ήταν ο τελευταίος σταθμός της επίσκεψής τους στο πλαίσιο της 3-μερης εκδρομής του σχολείου στην Αθήνα. Σας ευχαριστούμε !!!!!!!

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν μαθητές από το 43ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Οι μαθητές αφού ξεναγήθηκαν στο Μουσείο παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας " η Μάχη του Μαραθώνα" του Κέντρου Προβολής Μηδικών Πολέμων.

 

Η κα Βίκυ Κατσώνη, MBA, Ph.D., Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Πολιτιστικού και Ψηφιακού Τουρισμού, με ομάδα έμπειρων καθηγητών, επαγγελματιών του τουρισμού, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Αντιδημάρχου Μαραθώνος κου Γ.Ζούρου και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού κας Παππά, επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τίτλο "4th International Conference “Innovative Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context”.

Στόχος της επίσκεψης η παρουσίαση του τουριστικού πλούτου της περιοχής και η περαιτέρω συνεργασία για την προβολή του Δήμου ως τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ο Πολιτιστικός - Φυσιολατρικός σύλλογος Παπάγου-Χολαργού διοργάνωσε επίσκεψη στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι εξαιρετικές εντυπώσεις των μελών του αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου.

Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!