Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ελευθερίας Κρικέλη "Από Αύγουστο … σε Αύγουστο" στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-παρουσίασης του βιβλίου της Ελευθερίας Κρικέλη "Από Αύγουστο … σε Αύγουστο", που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Ραφήνας, Ν. Μάκρης & Μαραθώνα "Ο Θ. Κολοκοτρώνης", την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες και συμμετείχαν με ερωτήσεις καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Συντονιστής της παρουσίασης ο κος Πάνος Αϊβαλής, δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου. 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κρικέλη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πέτρος Κατσής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Ν. Μάκρης & Μαραθώνα "Ο Θ. Κολοκοτρώνης" και ο Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια μίλησε η συγγραφέας του βιβλίου Ελευθερία Κρικέλη, γιατρός. Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και μητέρα του αείμνηστου Γιάννη Κρικέλη. Μας μίλησε για την απόφασή της να δωρίσει τα όργανα του Γιάννη, όταν μετά από δυστύχημα στη Βοστόνη, όπου σπούδαζε, έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. Όπως αναφέρει και ο Βασίλης Βασιλικός στον πρόλογο του βιβλίου, το μήνυμα προς τον αναγνώστη είναι λυτρωτικό. Ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει σε άλλο σώμα.

Ακολούθησαν οι ομιλητές: Δημήτριος Μαγγίνας, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς - Πνευμόνων" ΣυνεχΊΖΩ", Εμμανουήλ Κουτσουρέλης, Σκηνοθέτης - Παραγωγός ραδιοφώνου στο 3ο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και Νίκος Κομν. Χατζηγεωργίου, Συγγραφέας, Διευθυντής Εκδόσεων Μίλητος.

Ο Δημήτριος Μαγγίνας μας μίλησε για το γεγονός ότι στο στήθος του χτυπάει η καρδιά ενός δότη. Ο Εμμανουήλ Κουτσουρέλης έχει κάνει μεταμόσχευση ήπατος και όπως είπε χαρακτηριστικά: έχω μέσα μου και μια γυναίκα, επειδή το συκώτι μου ανήκε σε εκείνη . Ο Νίκος Χατζηγεωργίου πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και έχει εγγραφεί στη λίστα αναμονής για δωρεά νεφρού.

Και οι τρεις ομιλητές δίνουν αγώνα για την πληροφόρηση του κόσμου και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη δωρεά οργάνων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου της Ελευθερίας Κρικέλη «Από Αύγουστο… σε Αύγουστο» διατίθενται σε υποτροφία που έχει θεσπιστεί στο όνομα του Γιάννη Κρίκελη για Έλληνα φοιτητή του Μ.Ι.Τ. στη Βοστόνη.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00