Αυτά τα Χριστούγεννα στο Mουσείο Μαραθωνίου Δρόμου χάρη στα παιδιά είναι ΜΑΓΙΚΑ

Οι μικροί μας φίλοι, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τύμβου,την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφτηκαν το Μουσείο με σκοπό να το μεταμορφώσουν σε ένα Μαγικό Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών. Χρησιμοποίησαν την φαντασία τους και δημιούργησαν τα  δικά τους ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δίπλα τους οι υπέροχες δασκάλες, που σαν σύγχρονοι βοηθοί του Αϊ Βασίλη συμμετείχαν ενεργά στο εργαστήριο, φτιάχνοντας από κοινού στολίδια για το ΕΥΧΟ-ΔΕΝΤΡΟ  του Μουσείου, με απλές πρώτες ύλες που μπορεί κανείς να βρει εύκολα.

 

Στη συνέχεια οι μικροί μας φίλοι, με γεμάτες τις χούφτες τους ευχές «ξεχύθηκαν» στην αγορά του Μαραθώνα για να τις μοιράσουν σ΄ όλο τον κόσμο, τραγουδώντας τα Κάλαντα. Οι έμποροι της περιοχής με επικεφαλή τον Πρόεδρό κο Γεωγάτο «αγκάλιασαν» αυτήν την αυθόρμητη κίνηση των παιδιών. Τους υποδέχθηκαν με Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και ευχαρίστησαν τις δασκάλες που συνέβαλλαν στο να γίνει η μέρα αυτή πιο γιορτινή για την αγορά του Μαραθώνα.

Η Διεύθυνση του Μουσείου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα Παιδιά, στην Διευθύντρια του Σχολείου κα Αμαλία Αποστολοπούλου, στις Δασκάλες κα Αναστασία Βασιλοπούλου , κα Νάγια Κουτσωνάκη και Ασημίνα Χαραλάμπους και βέβαια στη Μουσικό μας κα Ρούσση Δώρα που στόλισε Μουσικά αυτή την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Μουσείο.

 

mouseio magic xmas 01

mouseio magic xmas 02

mouseio magic xmas 03

mouseio magic xmas 04

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Run Karpathos 2024 - 1/06

Run Karpathos 2024 - 1/06

Μαϊ 21, 2024 Rate: 0.00

Red Bull BC One Cypher Greece:  Η Θεσσαλονίκη χόρεψε σε break ρυθμούς

Red Bull BC One Cypher Greece:…

Μαϊ 21, 2024 Rate: 0.00

Καλεντάρι