Δρόμος 9 Μουσών -Τερψιχόρη Αγ. Άννα - Δελφοί 59klm. Σάββατο 18/5/2024

Ο Διεθνής όμιλος Ευχίδειος άθλος “ Ο Ευχίδας” με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την διεξαγωγή του 6ου ΔΡΌΜΟΥ 9 ΜΟΥΣΩΝ -ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

Ο 6ος δρόμος 9 Μουσών θα τελεστεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την στήριξη και συνεργασία των δήμων της διαδρομής, Θηβαίων, Λιβαδειάς, Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, Δελφών, καθώς επίσης και την εθελοντική προσφορά και στήριξη φίλων σωματείων αλλά και φορέων κατά μήκος της διαδρομής.

Ένας αγώνας μοναδικός, γιορτινός, θεματικός! Ζήσε την ιστορία! Συνάντησε τις Μούσες στον Ελικώνα!!
ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ-ΤΕΡΨΗΧΟΡΗ ΑΓ. ΑΝΝΑ-ΔΕΛΦΟΙ

Ο Δρόμος 9 Μουσών , είναι ένας θεματικός αγώνας , συνδεδεμένος με την ιστορία και την μυθολογία μας, όπως συνηθίζουμε. Τον ονομάζουμε δρόμο 9 Μουσών, διότι ένα μεγάλο μέρος του διασχίζει τον Ελικώνα , ο οποίος ως γνωστό ήταν ο τόπος κατοικίας των Μουσών.

Κάθε χρόνο είναι αφιερωμένος σε μια διαφορετική Μούσα, η οποία απεικονίζεται στο μοναδικό μετάλλιο της κάθε χρονιάς, δημιουργώντας έτσι μια πολύ ξεχωριστή συλλογή για 'όσους συμμετέχουν. Το 2018 ήταν αφιερωμένος στην Μούσα της Ιστορίας Κλειώ, το 2019 στην Μούσα του Έρωτα Ερατώ, το 2021 στην Μούσα της αστρονομίας Ουρανία, το 2022 ήταν αφιερωμένος στην Μούσα της επικής ποίησης Καλλιόπη, το 2023 στην Μούσα προστάτιδα της Μουσικής Ευτέρπη, και το 2024 θα είναι αφιερωμένος στην Μούσα του χορού και της παιδείας Τερψιχόρη.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 59 χλμ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ,ώρα 08.00 Αγ. Άννα
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σάββατο 18 Μαΐου 2024 Δελφοί.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ : 9 ώρες
ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Θα υπάρχουν 8 επανδρωμένοι σταθμοί ελέγχου και τροφοδοσίας και 4 μη επανδρωμένα σημεία νερού.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Θα υπάρχει πούλμαν για την μεταφορά όσων το επιθυμούν από την Αθήνα στην Αγ. Αννα και από τους Δελφούς στην Αθήνα.

Κριτήρια συμμετοχής, έπαθλα, πρόγραμμα, και γενικά όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις βρείτε στο site μας , www.euchidiosathlos.gr  σε λίγες μέρες , όταν θα έχει ενημερωθεί.

Στον αγώνα, θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, καθώς επίσης ιατρική μέριμνα με διαρκή παρουσία ασθενοφόρου και γιατρών των αγώνων.

Το άνοιγμα των εγγραφών θα ανακοινωθεί σύντομα όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο site μας.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!
Καλές προπονήσεις , καλή προετοιμασία!!
ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΧΙΔΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ, ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ, ΦΟΡΕΣΕ ΔΑΦΝΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Μάϊος
  • Περιοχή: Στερεά Ελλάδα
  • Τύπος: Road
  • Αποστάσεις: Υπεραποστάσεις

-