ALPAMAYOPRO Trail Race 2016

Το 10° ALPAMAYO PRO TrailRace διοργανώνεται για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά από το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού ALPAMAYO PRO. Ο κορυφαίος αγώνας της Αττικής που γίνεται στην Πάρνηθα και διακρίνεται για το μοναδικό του κλίμα και τα υψηλά διοργανωτικά standards θα πραγματοποιηθεί στις 02 Οκτωβρίου 2016.

 

Η βάση της διοργάνωσης θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο φιλόξενο και καταπράσινο οροπέδιο Μακρυχώραφο δίπλα στον ασφάλτινο δρόμο που συνδέει τα πρώην βασιλικά κτήματα με τον Άγιο Μερκούριο στο ύψος της περιοχής του Κατσιμιδίου Πάρνηθας.

 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει και πάλι τις δύο κλασικές διαδρομές που σχεδίασαν στην Βορειοανατολική πλευρά του βουνού οι συνεργάτες μας Νίκος Κωστόπουλος και Γιάννης Θεοχαρόπουλος αλλά και τον αγώνα σκυταλοδρομίας ομάδων στην Μεγάλη διαδρομή.  

 

TrailRaceroute 7K  

Σχεδιασμένη για ενθουσιώδεις αρχάριους. Σύντομη, αρκετά τεχνική, χωρίς ακραίες αλλαγές υψομετρικών και χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερης στρατηγικής στην αντοχή. Ιδανική για την εισαγωγή στο αγωνιστικό trailrunning δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στο ορεινό τερέν χωρίς όμως να σας εξαντλήσει.

 

TrailRaceroute 25K  

Αυθεντικό trailrunning με θεαματικές αλλαγές υψομέτρου και εικόνων σε ένα μοναδικό ορεινό τοπίο μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σας. Μια κορυφαία διαδρομή με απαιτήσεις δύναμης, τεχνικής, αντοχής αλλά και στρατηγικής. Σχεδιάστηκε για συστηματικούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν και να …δοκιμαστούν.

 

Σκυταλοδρομία Ομάδων 25Κ

Μια νέα αγωνιστική εμπειρία για ομάδες 2 αθλητών που μοιράζονται τις δυσκολίες της απαιτητικής Μεγάλης διαδρομής των 25 χιλιομέτρων αλλάζοντας την σκυτάλη στο 11ο χλμ στα 1140μ υψόμετρο που είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής στο ορειβατικό καταφύγιο Φλαμπούρι. 

 

Για εγγραφή στον φετινό αγώνα και όλες τις πληροφορίες  https://trailrace.gr/projects/events/?EventID=18

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι