Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Object\CMSObject::$id in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/sppagebuilder/sppagebuilder.php on line 85

Mε μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το #PeopleRun2, ο αθλητικός θεσμός που καθιέρωσε το περιοδικό People και συνδυάζει τον αθλητισμό με τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

 

 

Ο καταπράσινος, πανέμορφος χώρος του Κτήματος Συγγρού στο Μαρούσι γέμισε θετική ενέργεια και χαμόγελα, με τη συμμετοχή του κοινού για τους χρονομετρημένους αγώνες και , αλλά και για τον παιδικό αγώνα (χωρίς χρονομέτρηση) να ξεπερνά τα 1.200 άτομα.

Η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη, με το ζεστό της χαμόγελο και τη θετική της ενέργεια, ήταν η ambassador του #PeopleRun2, δίνοντας τον παλμό στους αγώνες, εμψυχώνοντας τους δρομείς και στηρίζοντας τους σκοπούς του φετινού θεσμού, όπως η καμπάνια #vgale_glossa, που παρότρυνε τους συμμετέχοντες να γίνουν δότες μυελού των οστών, αλλά και η εθελοντική αιμοδοσία, καθώς όσοι δεν έτρεξαν είχαν την ευκαιρία να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, χαρίζοντας ζωή.

Έλληνες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου στήριξαν με την παρουσία τους το #PeopleRun2, διαδίδοντας τα θετικά μηνύματα του θεσμού. Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σάσα Σταμάτη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρία Νικόλτσιου μαζί με τα παιδιά της, Λευτέρη και Αθηνά, ο Άρης Μακρής, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ, η Χριστίνα Σάλτη, η Μαντώ Γαστεράτου, η Χρύσπα, η Τζώρτζια Παναγή, οι Stereo Soul, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Ανθή Βούλγαρη και η Ειρήνη Γκανιάτσου βρέθηκαν μαζί μας, ενισχύοντας την ομάδα του People στο #PeopleRun2. Tο running gear της ομάδας (outfit και παπούτσια) ήταν της εταιρείας Saucony, εξειδικευμένης στο running.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Η Economist Hellas S.A. ήταν ο χρυσός χορηγός του #PeopleRun2. Η Economist Hellas S.A. παρέχει ένα πολύ µεγάλο εύρος εξειδικευµένων συµβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις και οργανισµούς του Ιδιωτικού και ∆ηµόσιου Τοµέα.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Μαζί μας βρέθηκαν και τα MediPrinou και η έμπειρη ομάδα τους, τα οποία ενημέρωσαν το κοινό για όλες τις τελευταίες υπηρεσίες και θεραπείες στο χώρο της ομορφιάς, της περιποίησης και της ευεξίας, για γυναίκες αλλά και άντρες κάθε ηλικίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Η Βίκος Α.Ε. βρέθηκε και φέτος κοντά μας, προσφέροντας δροσερά νερά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόµενους. Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει και αγκαλιάζει την εθελοντική αιμοδοσία, υπενθυµίζοντας τη σηµασία και τη σπουδαιότητα που έχει η προσφορά αίµατος. Και φέτος έδωσε τη δυνατότητα σε όσους δεν έτρεξαν να δώσουν αίμα στην κινητή μονάδα του Θριάσιου Νοσοκομείου που βρέθηκε στον αγώνα.

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Φέτος μαζί μας βρέθηκε και το Doctoranytime στηρίζοντας τη δωρεά μυελού των οστών για τα άτομα που πάσχουν από λευχαιμία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία με το «Χάρισε Ζωή», κάλεσε όλους όσοι βρέθηκαν στο #PeopleRun2 να... βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συμβατοί δότες μυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun2, μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία, τα άτομα που αποφάσισαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το βραχιόλι του #PeopleRun2, M-brace the challenge, σχεδίασε αποκλειστικά για το People η Άννυ Αλμασίδου του Koko Di Alma, για να μας θυμίζει όλα όσα συμβολίζει ενεργειακά το σχήμα του ορθογωνίου: τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πειθαρχία, τη συμμετρία, την ειλικρίνεια. Το βραχιόλι δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με το bib number τους και τo τεχνικό T-shirt του #PeopleRun2.

H Chiquita ήταν μαζί μας και μοίρασε µπανάνες σε όλους, ενώ η Saucony πρόσφερε το εξειδικευμένο running gear για την ομάδα του #PeopleRun2. Η εταιρεία PURO πρόσφερε στους νικητές των αγώνων υπέροχα gadgets, απαραίτητα για τις διαδροµές τους. Για τους µικρούς µας φίλους δόθηκαν δώρα τεχνολογίας της εταιρείας MLS Tablet Kido και Tablet Atlas. H Pizza Fan σέρβιρε λαχταριστές λιχουδιές στο κοινό.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-