ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

 

Κινητοποιούμενοι από το κύμα των αθλουμένων, που διαρκώς αυξάνεται, την ανάγκη τους για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής, η Sportevent δημιούργησε μια νεα υπηρεσία, που καλύπτει όλο το φάσμα αθλουμένων – αθλητών.

Από κάποιον που θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ και να ενεργοποιήσει το σώμα του. Από μία γυναίκα που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και να συσφίξει το σώμα της. Από κάποιον που έχει ξεφύγει από το επίπεδο της απλής βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και θέλει να τρέξει μεσαίες αποστάσεις (5 & 10χλμ) ή ένας που ήδη τρέχει αυτές τις αποστάσεις και θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Και τέλος για κάποιον που θέλει να τρέξει σε αγώνες ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου ή ήδη τρέχει και θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Για όλους αυτούς η Sportevent συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές, και δημιουργεί προγράμματα προπόνησης, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και τους στόχους που θέτει ο καθένας ξεχωριστά. Αν θέλεις και εσύ να αλλάξεις επίπεδο στη ζωή σου ή στις επιδόσεις σου, τότε έλα μαζί μας.