ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνέχισαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους οι μικροί του Φιλίππου Βέροιας

Συνεχιστήκαν για δεύτερη εβδομάδα οι εντυπωσιακές  εμφανίσεις του στιβου στο Παν/νιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που έγινε στην Κατερίνη. Ο βαδιστής του Φιλίππου Άνθιμος Κελεπούρης τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση στα 10.000 μ  βάδην με 47'25'' επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του για φέτος στο αγώνισμα.

 Στην δεύτερη θέση στα 800 μ. κορασίδων τερμάτισε η Ιωαννιδου Ελένη επιτυχαίνοντας και πάλι ατομικό ρεκόρ με 2'10''40,επιδοση κάτω από το όριο [2'11''] για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το τρίτο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος κέρδισε η Μελιοπουλου Γιαννουλα με 1.65 πετυχαίνοντας και αυτή στον αγώνα στόχο ατομικό ρεκόρ. Στην έβδομη θέση στα  5000 βαδην με  28'02''τερματησε η Καραγιωργου Αθηνα ενω  13η στο ίδιο αγώνισμα  ήταν  η Τζημα Δέσποινα με 29'17''.

 Στην 11η θεση στα 110 μ. με εμπόδια ο Αμανατιδης Θεόφιλος με 15''41,στην18η θεση στον ακοντισμο η Γκαλιτσιου Δημητρα με31.75 μ . Στην 26η θεση στα3000 μ . ο Στεργιου Αντώνης με 9'49''88 ενώ ο Νίκος Μπεκας ήταν 17ος στα 200 μέτρα παίδων με 23''16.Στο Γκιορ της Ουγγαρίας θα αγωνιστούν από τις 4-8 Ιουλίου  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων  οι ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ και ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  στα 10 χλμ βάδην και 800 μέτρα αντίστοιχα.

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display