Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι “Κουζουλοί Δρομείς” καλούν να στηρίξουμε τον μικρό Λιουμπίμ σε έναν αγώνα με ισχυρό συμβολισμό

Εμείς οι Κουζουλοί Δρομείς γράφουμε την λέξη “αναπηρία” με “ει”.

 

Επειδή θεωρούμε πως σε κάθε άτομο που νοσεί , υπάρχει ένας πείρος, αυτός ο γνωστός κύλινδρος που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση εξαρτημάτων ενός μηχανισμού ή μιας κατασκευής, για να ενωθεί με την κατάκτηση κάθε στόχου που επιδιώκει.

 

Έχοντας συμμετάσχει σε μια πλειάδα δράσεων αλληλεγγύης με ωφελούμενους ΑΜΕΑ επανερχόμαστε αυτό το Σάββατο να προσφέρουμε χείρα βοηθείας στον μικρό Λιουμπίμ και την μητέρα του.

 

Το ζήτημα στην περίπτωση αυτής της οικογένειας είναι κάτι παραπάνω από επείγον. Μιλάμε για βιοτικές ανάγκες πέραν από των βιώσιμη καθημερινότητα, η οποία φαντάζει άθλος.

 

Είναι η ώρα να βοηθήσουμε όλοι. Να αφήσουμε την κάθε λογής ευσυγκίνητη αγανάκτηση για τις αιτίες και να αναλάβουμε δράση για το αποτέλεσμα!

 

Το Skyros Run, με την υποστήριξη των “Κουζουλών Δρομέων” στέκεται στο πλευρό του μικρού Λιουμπίμ, ο οποίος το 2017 έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στον μόνιμο τόπο διαμονής του στην Σκύρο και έμεινε ανάπηρος από το λαιμό και κάτω.

Το παιδί έχει μόνο την μητέρα του στον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί σε 2 νοσοκομεία στην Αθήνα και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ας κάνουμε ποδαρικό στον καινούριο μήνα με μια καλή πράξη! Το Skyros Run στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του, μάς καλεί όλους σε έναν συμβολικό αγώνα 2020 μέτρων και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του μικρού αγωνιστή της ζωής.

 

Δεν χρειάζεται να είσαι συστηματικός δρομέας για να τρέξεις 2χλμ. Σε περιμένουμε στις 10.30 π.μ. μπροστά στο Μουσείο της Ακρόπολης γιατί η μοναδική μέθοδος για να μειώσουμε το στρες της καθημερινότητας δεν είναι να μειώσουμε τις απαιτήσεις, αλλά να αυξήσουμε την υποστήριξη.

 

Προσπάθησε να γίνεις το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου!!

 

 

Δείτε λεπτομέρειες εδω https://www.facebook.com/events/2881746868516258/

 

Αυτοί είμαστε οι ¨Κουζουλοί Δρομείς” https://www.facebook.com/KouzouloiDromeis/?modal=admin_todo_tour


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00