Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ανακοινώνει την αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος».

 

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου 2020.
Με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με τον ιό COVID-19 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και την ανάγκη, να μην επεκταθούν φαινόμενα ανησυχίας, παράλληλα με το μέγιστο αγαθό, τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.


Ο 13ος Αγώνας Καλαμπάκα – Τρίκαλα θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και οι συνδιοργανωτές φορείς Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων και Δήμος Μετεώρων συστήνουν σε όλους και όλες να ακολουθούν τις υπάρχουσες οδηγίες προφύλαξης από τον ιό.


Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Αγώνα, θα ανακοινωθεί προσεχώς.


Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά. Με την λήξη της ισχύουσας οδηγίας του Υπουργείου Υγείας στις 22 Μαρτίου η οργανωτική επιτροπή μετά τη συνεργασία με τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.


Η Οργανωτική Επιτροπή
13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα Τρίκαλα Θ. Σταμόπουλος


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00