Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Τον Αύγουστο του 2021 μετατίθεται ο 9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Χίου

H Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθώνιου Χίου, θέτοντας σε άμεση προτεραιότητα την προάσπιση της ατομικής και δημόσιας Υγείας, προσαρμοζόμενη με τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και ακολουθώντας της οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωναϊού Covid-19, αποφάσισε την μεταφορά του 9ου κατά σειρά Ημιμαραθώνιου αγώνα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τέλος  Αυγούστου 2020.

 

Εν τω μεταξύ περιμένουμε και την έκδοση πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων , προκειμένου να δούμε κάτω από ποιους κανονισμούς και όρους όσον αφορά την  υγεία θα διεξαχθούν οι από δω και πέρα αγώνες , πότε θα επιτραπούν και με τι αριθμό δρομέων.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του  , ορίζεται η 29η Αυγούστου 2021, καθώς συνάδει με τους σκοπούς και το όραμα του αγώνα, ο οποίος με σταθερά βήματα, έχει εξελιχθεί σε θεσμό, κατακτώντας την αναγνώριση της διεθνούς αθλητικής κοινότητας.
Ο  Ημιμαραθώνιος Χίου πραγματοποιείται πάντα κατά την λήξη  της τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην τόνωση της κίνησης και στην προβολή του προορισμού, προσελκύοντας δρομείς απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία του τρεξίματος με τις διακοπές στο νησί μας.

Η  Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει την κατανόηση των δρομέων  για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλεί η μεταφορά του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα και ολόκληρη η ανθρωπότητα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής τίθεται πάνω από κάθε τι άλλο.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2021 προτείνουμε στους δρομείς και συνοδούς των  , να υπακούσουν τις οδηγίες που δίνει το Κράτος τους  και οι επιστήμονες της χώρας τους , ώστε να βγούμε νικητές σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τις λιγότερες το δυνατόν απώλειες, από αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνουμε κόντρα σ’ έναν αόρατο αντίπαλο!

Υγεία και ευτυχία σε όλους σας και στις οικογένειές σας!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00