Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Αναβολή διοργάνωσης 3ου Olympic Day Run Greece λόγω των έκτακτων μέτρων

Αξιότιμοι

 

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη της προσπάθειας ανάδειξης της χώρας μας, στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη! Όπως ήδη γνωρίζετε, η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε αυξημένα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, που ΜΟΛΙΣ μας ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με εφαρμογή από σήμερα Σάββατο 24.10.2020, ώρα 6.00 πρωινή. Παρά το γεγονός ότι η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE έχει λάβει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και τις άδειες για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, δυστυχώς υπαγόμαστε στη ρύθμιση προσωρινής απαγόρευσης της διεξαγωγής αγώνων στην πόλη, για τις επόμενες 2 εβδομάδες και όσο βρισκόμαστε στην επιδημιολογική (πορτοκαλί) ζώνη 3, με απαγορεύσεις όμως Επιπέδου 4 (κόκκινης ζώνης) - Αυξημένου Κινδύνου.

 

Σε συνέχεια της οδηγίας που μόλις λάβαμε από το Υπουργείο, είμαστε υποχρεωμένοι - με μεγάλη μας λύπη - να μεταθέσουμε ξανά την ημερομηνία του αγώνα και να τον υλοποιήσουμε, μόλις η Θεσσαλονίκη ενταχθεί στο επίπεδο 2, του Εθνικού Επιδημιολογικού Χάρτη, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

Ως εκ τούτου, εφαρμόζοντας τις Υπουργικές εντολές, ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μόλις ομαλοποιηθεί ο ρυθμός διασποράς του ιού και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ΜΟΛΙΣ μας ανακοινώθηκαν.

 

Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια και οι εγγεγραμμένοι δρομείς, ακολουθώντας τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, σε νέα ημερομηνία, με υγεία και ασφάλεια. Μέχρι τότε αθλούμαστε με ασφάλεια και μένουμε υγιείς, γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι η ζωή! Μα κυρίως σωματική και ψυχική υγεία, όπως αποδείχθηκε στο τρίμηνο της εθνικής γενικευμένης καραντίνας.

 

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00