Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ανακοίνωση του ΣΔΥ Αθήνας για τις δράσεις του

Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες της καινούργιας  χρονιάς,  του έτους  2021. Το  ανοιγμένο   Ημερολόγιο 2021 πάνω στο γραφείο  μας θυμίζει ότι πρέπει να σημειώσουμε τις σημαντικές ημερομηνίες με τις προσεχείς δράσεις του Συλλόγου μας, κοιταζόμαστε όλοι, είχαμε αρκετό καιρό να βρεθούμε, η επικοινωνία μας συνεχίζει μέχρι και σήμερα  να είναι ασύρματη ή εικονική.

 

Κατ΄ εξαίρεση όμως, βρεθήκαμε στα γραφεία μας  για να μιλήσουμε δια ζώσης, να προγραμματίσουμε σε  ένα διαφορετικό  πλαίσιο το ξεκίνημα της δρομικής χρονιάς.

Αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την Ετήσια Γενική  Συνέλευση (Διοικητικός και Οικονομικός  Απολογισμός του 2020) σε μελλοντικό χρόνο εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της Πανδημίας.

Τα γραφεία μας παραμένουν κλειστά, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στη διάθεση του κάθε Μέλους – Φίλου Δρομέα για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται.

Ήτανε η Άνοιξη του 1981 όταν συστήθηκε επίσημα ο πρώτος Σύλλογος Δρομέων Υγείας στην  χώρα μας, ο ΣΔΥ Αθήνας. Βρισκόμαστε πλέον στην 5η Δεκαετία της  δρομικής μας πορείας. Το 2020 και το 2021 είχε και έχει για τον ΣΔΥ Αθήνας εορταστική ατμόσφαιρα.  Όμως οι περιορισμοί που οι συνθήκες  του covid – 19 επιβάλουν δεν μας έχουν  επιτρέψει κανένα εορτασμό. Ο κορυφαίος αγώνας της κάθε χρονιάς, ο φετινός  44ος  Αγώνας Δρόμου Υγείας  Αθήνας 21χλμ θα είναι το μεγάλο γεγονός που θα γιορτάσουμε ΜΑΖΙ  αφού ξεπεράσουμε τον κίνδυνο της Πανδημίας.

Αγαπητά Μέλη  η χρονιά  που πέρασε ήτανε για το Διοικητικό Συμβούλιο μια δύσκολη χρονιά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο ήτανε δυνατόν κάποιες αγωνιστικές δράσεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ο 38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας πραγματοποιήθηκε σε μια νέα μορφή  Virtual.  Ένας σημαντικός αριθμός Δρομέων έλαβε μέρος.

Σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης του virtual  38ου  Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας ήταν η αποστολή του Μεταλλίου συμμετοχής  στον κάθε Δρομέα  αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Επιπλέον  μέρος  των εσόδων από το κόστος συμμετοχής θα διατεθεί  (οικονομική ενίσχυση)  στην μικρή Αναστασία,  στην οποία ήταν  αφιερωμένος  ο αγώνας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Δρομείς, η συμμετοχή τους  εκτός από το αγωνιστικό μέρος  μας έδωσε τη χαρά της συνέχειας για τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Οι ομαδικές προπονήσεις όπως είναι γνωστό έχουν ανασταλεί.  Γνωρίζουμε ότι τα Μέλη μας συνεχίζουν  να τρέχουν, αυτό μας γεμίζει  αισιοδοξία και προσμονή για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν, είμαστε σίγουροι  για το Μέλλον.

Αγαπητά Μέλη , Φίλοι Δρομείς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ  Αθήνας  είναι κοντά σας, με αγάπη , σεβασμό και ανιδιοτέλεια προσπαθεί να συνεχίσει μαζί  με Όλους Εσάς το έργο του.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00