Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Δημιουργία Τομέα Επικοινωνίας στην HARTA

Μετά την ολοκλήρωση των ιδρυτικών διαδικασιών και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, η HARTA προχωρά στο επόμενο βήμα, αυτό της ουσιαστικής παραγωγής έργου, με τη δημιουργία τομέων ευθύνης. Σήμερα, με απόφαση του Δ.Σ. συστήνεται ο Τομέας Επικοινωνίας, ο πρώτος από μια σειρά έξι συνολικά, στους οποίους θα κατανεμηθεί το σύνολο του έργου της Ένωσης, βάσει του οργανογράμματος που ήδη εκπονήθηκε.

Αντικείμενο του νεοσύστατου Τομέα Επικοινωνίας, είναι η γνωστοποίηση στο ελληνικό κοινό αλλά και στο εξωτερικό, των σχεδίων, του οράματος αλλά και του έργου της HARTA. Επίσης, επιφορτίζεται με την ευθύνη επικοινωνίας με την κοινότητα του ορεινού τρεξίματος, τα ΜΜΕ, διεθνείς Οργανισμούς αλλά και την ελληνική πολιτεία. Η λειτουργία των επιμέρους τομέων θα σχεδιαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, με σκοπό την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση παραγωγής έργου.

Επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας ορίστηκε η κ. Ιωάννα Συνοδινού και προς το παρόν τον Τομέα στελεχώνουν οι κ.κ. Αχιλλέας Χριστάνας , Άντζυ Τερζή , Θρασύβουλος Μαρκογιαννόπουλος, Αναστασία Βαγενά, Κατερίνα Καρακίτσιου, Περικλής Οικονόμου, Χρήστος Ζηλιασκούδης, Σπύρος Απέργης και Σοφία Βλαβιανού.

Με το παρόν δελτίο τύπου, κλείνει ο σύντομος κύκλος που διέγραψε μέχρι σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο, στην επικοινωνία της HARTA με την κοινότητα του αθλήματος. Από σήμερα όλα τα δελτία τύπου και για οποιοδήποτε ζήτημα, θα εκδίδονται και θα δημοσιοποιούνται από το Γραφείο Τύπου του Τομέα Επικοινωνίας. Το Δ.Σ. εύχεται στην κ. Συνοδινού και στους συνεργάτες της καλή επιτυχία στο υπεύθυνο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Το Δ.Σ. της HARTA

19.01.2021


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00