Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual”

    Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη  «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών παιδιών  με νεοπλασματικές ασθένειες), τη διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ- Δήμου Βόλου και  τον Κένταυρο-Βόλου, ο διαδυκτιακός φιλανθρωπικός αγώνας “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual”, τα έσοδα του οποίου  διατέθηκαν  εξ’ ολοκλήρου  στη  στήριξη της  Φλόγας  Μαγνησίας.

 

  Οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, εξ΄ αιτίας της πανδημίας, δεν επέτρεψαν τη διοργάνωση ενός αγώνα  με  ταυτόχρονη  παρουσία όλων των συμμετεχόντων στην παραλία του Βόλου όπως γινόταν κάθε χρόνο. Έτσι ο αγώνας έγινε virtual,  δηλαδή εικονικά. Ο καθένας αφού έκανε ηλεκτρονικά την εγγραφή του και πρόσφερε 5 ευρώ στη Φλόγα, έτρεχε μόνος του στο διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2020 έως 15 Ιανουαρίου, καταγράφοντας  την απόσταση και το χρόνο του στο ρολόι ή το κινητό του. Στη συνέχεια  ανέβαζε το χρόνο  σε ηλεκτρονική φόρμα  του Κενταύρου ώστε να καταγραφεί στα αποτελέσματα.

  Η ανταπόκριση  υπήρξε μεγάλη τόσο από αθλητές, συλλόγους και σχολεία όσο και από  πολίτες κάθε ηλικίας. Δρομείς κυριολεκτικά από όλη την Ελλάδα,  αλλά και από   το  εξωτερικό  έτρεξαν ή περπάτησαν, πέντε ή τρία χιλιόμετρα, κάποιοι και  παραπάνω, οπουδήποτε ήθελε ο καθένας,  από την παραλία έως και το βουνό.

  Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή στον αγώνα εκείνων, που, ενώ δεν το «έχουν» με το τρέξιμο, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά για να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια. 

  Η συμμετοχή όλων ήταν συμβολική και ιδιαίτερα τιμητική για τον καθένα. Γι’ αυτό και δε θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους νικητές και στις επιδόσεις τους.  Άλλωστε   σκοπός του αγώνα δεν ήταν η ανάδειξη νικητών. Σε αυτόν τον αγώνα νικητές πρέπει να είναι τα παιδιά της «Φλόγας» αλλά και κάθε παιδί που δίνει αγώνα για τη ζωή του.

Η καινούργια χρονιά ας φέρει σε όλους το πολυτιμότερο δώρο, υγεία.

Από τον  Κένταυρο Βόλου 

 

Ακολουθούν τα  αποτελέσματα

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7th Lycabettus Run - Αναβολή

7th Lycabettus Run - Αναβολή

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα