Ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία του Pourlia Trail

Δεδομένων των συνθηκών που όλοι βιώνουμε, έχουμε καθυστερήσει να ανακοινώσουμε άνοιγμα εγγραφών. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω πολύ γρήγορα τι σημαίνει το να μην ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει ο αγώνας, πράγμα που ισχύει για όλους τους διοργανωτές. Η προετοιμασία ενός αγώνα σαν τον δικό μας αναλύεται σε τρεις βασικούς κλώνους. Εθελοντές, ετοιμασία μονοπατιών, παροχές (τροφοδοσία, μετάλλια, έπαθλα, αναμνηστικά κλπ).

 

  1. Για τα μονοπάτια δουλειά γίνεται κι έχει γίνει και θα γίνει κι άλλη, καθώς τα ετοιμάζουμε πέρα από τον αγώνα για να τα περπατήσει κάποιος η να κάνει προπόνηση. Είναι πολύ ευχάριστο για μας που πολλοί φίλοι τα χρησιμοποιουν και τους συναντούμε συχνά.
  2. Εθελοντές χρειαζόμαστε πέρα απο τη δουλειά στα μονοπάτια, κυρίως τις μέρες του αγώνα. Δεν θα αναλύσω πόσο πολύπλοκο είναι να οργανώσεις και να συντονίσεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, μη επαγγελματιων που έρχονται όμως με διάθεση να προσφέρουν και να χαρούν οι ίδιοι. Η περιοχή μας είναι τουριστική και μετά τα μέσα Μαΐου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι περισσότεροι άνθρωποι που αποτελούν τους εθελοντές δουλεύουν στον τουρισμό. Άρα το καλοκαίρι αγώνας δεν μπορεί να γίνει. Κάποιος πρότεινε να φέρουμε άλλους εθελοντες, οι οποίοι είναι περισσότερο απο ευπρόσδεκτοι και έτσι κι αλλιώς έρχονται, αλλά επειδή πλέον ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την τοπική κοινωνία δεν θέλουμε να στερήσουμε τη χαρά τους στη συμμετοχή. Μ' αυτό το δεδομένο το αργότερο που μπορεί να γίνει ο αγώνας είναι η Κυριακή 16η Μαΐου και έπειτα μεταφορά για την 3η Οκτωβρίου.
  3. Ολα τα παρελκόμενα ενός αγώνα όπως τα μετάλλια, τα δωράκια, απαιτούν χρόνο παραγγελίας, προετοιμασιας κι έχουμε ήδη αργήσει γιατί απαιτούν και χρήματα τα οποία δεν προϋπάρχουν αλλά αντλούνται κυρίως από το εισιτήριο. Αν δεν υπάρχει αγώνας, δεν υπάρχει εισιτήριο άρα δεν μπορείς να παραγγείλεις. Φέτος δύσκολο να προλάβουμε το χειροποίητο μετάλλιο που έχετε συνηθίσει γιατί απαιτεί παααρα πολύ χρόνο. Επίσης το πολύ ποιοτικό μπλουζάκι που επίσης δίνουμε απλά δεν υπάρχει σε stock σε καμιά εταιρεία γιατί απλά δεν στοκαραν.

Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε ότι δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι μετακινήσεις απο νομό σε νομό. Αν ανοίξουν το Πάσχα και δοθεί άδεια για διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων με μέτρα φυσικά θα κινηθούμε αναλόγως.

Με όλα τα παραπάνω συνυπολογιζομενα, καταλήγουμε στα εξής:

Πιθανές ημερομηνίες αγώνα:

9 Μαΐου (λιγότερο πιθανό σενάριο λόγω μετακινήσεων)

16 Μαΐου (πιθανό σενάριο, θα έχει ανοίξει μάλλον η εστίαση αρα και οι μετακινήσεις)

3 Οκτωβρίου (εναλλακτικό σενάριο)

---Οι προεγγραφές θα ανοίξουν γύρω στις 9 Απριλίου, χωρίς καταβολή εισιτηρίου. Αυτό θα πληρωθεί μόλις είμαστε σίγουροι για την ημερομηνία

---Πλήθος συμμετοχών(εφόσον δεν υπάρχει κάποιος κυβερνητικός περιορισμός):

25χλμ 200 αθλητές

11χλμ 200 αθλητές

5 χλμ 200 αθλητές

Εισιτήριο:

10€ για όλους τους αγώνες

Θα περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό δωράκι, μετάλλιο, τροφοδοσία αγώνα

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στο site μας:

https://pourliatrail.gr/

Ευχή μας σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα

Καλή αντάμωση...

 
 
 

Καλεντάρι

Serres Trail Run

Serres Trail Run

Απρ 17, 2021 Rate: 0.00

6ο ΛΕΒΑΔΟΣ Mountain Trail

6ο ΛΕΒΑΔΟΣ Mountain Trail

Απρ 18, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα