Μεσόγεια 2022: Με συναυλία της Τάμτα το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού

Συναυλία με το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Τάμτα. Η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon με το ευρηματικό στυλ και την ασυναγώνιστη ερμηνευτική ικανότητα θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live show στα «Μεσόγεια 2022». Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού για παιδιά, «Μεσόγεια», το οποίο θα διοργανωθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, στο στάδιο των Σπάτων, θα περιλαμβάνει και πολλές πολιτιστικές και πολιτισμικές δράσεις. Η συναυλία της Τάμτα θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου (21.00).

Η δημοφιλής καλλιτέχνης, η οποία είναι γνωστή και για την αγάπη της για τον αθλητισμό και για τα παιδιά, αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε όσους βρεθούν στις 30 Σεπτεμβρίου στο στάδιο των Σπάτων. «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στα «Μεσόγεια 2022», τα οποία διοργανώνονται εφέτος για πρώτη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στο φεστιβάλ θα δούμε πόσο όμορφα συνυπάρχει ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και οι τέχνες. Το φεστιβάλ έχει σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει αλλά και να οδηγήσει στον κλασικό αθλητισμό τα παιδιά και τους γονείς. Ως καλλιτέχνης, μαμά και γυναίκα που αθλείται, χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της διοργάνωσης που εύχομαι να γίνει θεσμός και να διεξάγεται για πολλά χρόνια», δήλωσε η Τάμτα.

Το φεστιβάλ «Μεσόγεια», εκτός από τη συναυλία της Τάμτα, θα περιλαμβάνει και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Από τον θίασο Καρελλά θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου (20.00) και την 1η Οκτωβρίου (15.30) η θεατρική παράσταση «Ο Καραγκιόζης αθλητής». Την 1η Οκτωβρίου (15.30), το πρόγραμμα  περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση «Από την Ολυμπία προς  όλο τον κόσμο» της Δρ. Ιλεάνας Κλοκώνη σε κείμενο και σκηνοθεσία Σοφία Κομνινέα. Παίζουν οι ηθοποιοί Βέρα Κανελλοπούλου, Κατερίνα Πλουμίδη και Χρήστος Νάκος και στα τύμπανα θα είναι  Γιώργος Κοκσίδης. Την ίδια ημέρα, η διεθνούς φήμης παραγωγός και Dj Xenia Ghali αναμένεται να ξεσηκώσει παιδιά και γονείς με ένα μοναδικό dj set με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες του σήμερα.  

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί, στις 2 Οκτωβρίου, με τη συναυλία των Ιορδάνη Αγαπητού και Ιωάννας Σεβοπούλου (20.45), οι οποίοι θα τραγουδήσουν ελληνικές και ξένες επιτυχίες και η «αυλαία» του 1ου Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού θα «πέσει» με μουσική και χορό.    

Τα «Μεσόγεια» διεξάγονται με «χρυσό» χορηγό την Admiral S.A. Βασικοί χορηγοί είναι η  ΧΗΤΟΣ ΑΕΒΕΕ, η Εθνική Ασφαλιστική και, συγκεκριμένα,  η επιθεώρηση  Γ. Φουφόπουλου και η εταιρεία Σκλαβενίτης. Μεγάλος  υποστηρικτής  θα είναι ο Ερυθρός Σταυρός.

Το Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια» αποτελεί μία συνδιοργάνωση των αθλητικών συλλόγων Α.Σ. Ήλιος Σπάτα, Α.Ο. Βάρης Δρομέας, Αμεινίας ο Παλληνεύς ΑΕ Μεσογείων, Δρομείς Κερατέας, του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, της Περιφέρειας Αττικής, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: https://www.festivalmesogeia.gr/

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα