ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρωτοβουλία ΜΚΟ ΑΓΚΑΛΙΑ - Προσφορά στην Καλλονή Λέσβου ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα παπούτσια

Δώσε αξία σε κάτι που... δεν χρειάζεται!

Στήριξε την προσπάθεια της ΜΚΟ Αγκαλιά στην Καλλονή Λέσβου προσφέροντας ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα παπούτσια.

Η ΜΚΟ Αγκαλιά στην Καλλονή Λέσβου βοηθά καθημερινά εκατοντάδες πρόσφυγες στην πορεία τους για ένα πιο ασφαλές αύριο.

Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο προς μία καλύτερη ζωή.

Δυστυχώς, όμως, στο ταξίδι τους αυτό τους λείπουν ακόμα και βασικά, όπως απαραίτητα, πράγματα όπως ένα ζευγάρι παποτούτσια.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τη διαδρομή τους πιο εύκολη προσφέροντας τα παπούτσια που δεν χρειαζόμαστε.

Η δρομική κοινότητα, εδώ και χρόνια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προσφέροντας στήριξη σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής σε αυτό το ανθρωπιστικό ζήτημα.

Στήριξε και εσύ την προσπάθεια της ΜΚΟ Αγκαλιά φέρνοντας τα παπούτσια σου (κάθε είδους και μεγέθους) στο ειδικό περίπτερο που θα βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 12/9 από τις 10:00-18:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΜΚΟ Αγκαλιά στη σελίδα στο Facebook ΜΚΟ Αγκαλιά

Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτιστισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display