Τον αγώνα διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, και ήταν υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Περισσότερα από 110 παιδιά συμμετείχαν δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη φετινή διοργάνωση, αφού για πρώτη φορά έγιναν και αγώνες 500ων και 1000ων μέτρων αντίστοιχα, για μαθητές Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων. Οι αγώνες ξεκίνησαν πίσω από το Κάστρο της Βόνιτσας (περιοχή Χώρα) και περνώντας από την παραλία της Βόνιτσας τερμάτισαν στο Δημαρχείο στο σημείο τερματισμού του Άκτιου Δρόμου.
Στην μακρινή Βόνιτσα και στον 16° ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο, συμμετείχαν οι τρεις φίλοι από τη Κυπαρισσία και αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και Κατσαρός Αλέξιος, οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς με τα εξής αποτελέσματα:
| Α/Α | Category | Gender | BIB | Name | YOB | Club | 21km |
| 43 | Α 31-40 | Male | 12 | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ | 1978 | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | 1:51:35 |
| 44 | Α 31-40 | Male | 15 | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ | 1979 | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | 1:51:39 |
| 61 | Α 51-60 | Male | 51 | ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ | 1962 | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | 1:53:42 |
Να υπενθυμίσουμε ότι η διοργάνωση κάλυψε τα μεταφορικά έξοδα από Πάτρα, τη διαμονή και σίτιση των αθλητών στη Βόνιτσα, εντελώς δωρεάν και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ
Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρα μέλη του για τον επιτυχή τερματισμό τους.






















