ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη DOUBLE ROAD RACE THESSALONIKI 2015

Ο Σ.Ε.Β.Α.Σ.Θεσσαλονίκης, ο ΑΣ Ολυμπιακή Δομή, ο ΑΣ Παλμός, o ΑΣ Θησέας, με την συνεργασία του Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διπλών Αγώνων Δρόμου Μεγάλων Αποστάσεων DRRF και της DD-Orange, εκπροσώπου της DRRF στην Ελλάδα, διοργανώνουν τους Αγώνες Διπλών Δρόμων «Double Road Race THESSALONIKI 2015», με τις παρακάτω δρομικές προκλήσεις ως εξής:

Α)15Κ/ 15.000 μ.
(10.000 μ. – «Ημίχρονο» Βιοενεργειακής & Μυϊκής Επαναφοράς των Αθλητών – 5.000 μ.),

Β)5Κ/ 5.000 μ.
(3.000 μ. – «Ημίχρονο» Βιοενεργειακής & Μυϊκής Επαναφοράς των Αθλητών – 2.000 μ.)

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

2. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αγώνα

ΤοDoubleRoadRaceείναι ένας αγώνας δρόμου,αποτελούμενος από δύο διαδρομές όπου ανάμεσά τους πραγματοποιείται το «ημίχρονο» Βιοενεργειακής & Μυϊκής Επαναφοράςτων αθλητών,σε συγκεκριμένο χρόνο διαλείμματος.

Στόχος του «ημιχρόνου»είναι η ανατροφοδότηση των δυνάμεων και η μυϊκή προστασία του αθλητή, ύστερα από τον τερματισμό της (Α) πρώτης διαδρομής, έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα διανύοντας και τερματίζοντας την απόσταση της (Β) δεύτερης διαδρομής.

Ως παράδειγμα αναφέρουμε τηδρομική πρόκλησητου αγώνα των15Κ
(10.000 μ. – Ημίχρονο – 5.000 μ.):

Ο αθλητής έχει να καλύψει δύο (2) διαδρομές όπου, η (Α) πρώτη είναι η απόσταση των 10 Χλμ και η (Β) δεύτερη είναι η απόσταση των 5 Χλμ.

Όταν ολοκληρωθεί η (Α) πρώτη διαδρομή των 10χλμ οι αθλητές θα περάσουν στο «ημίχρονο» (Ζώνες Βιοενεργειακής & Μυϊκής επαναφοράς).

Η (Β) δεύτερη διαδρομή (5χλμ) ξεκινάει μετά τη λήξη του «ημιχρόνου».
Νικητής του αγώνα των 15 Κ αναδεικνύεται ο δρομέας που θα σημειώσει τον καλύτερο συνολικό χρόνο και στις δύο διαδρομές (2 σκέλη).
Το ίδιο ισχύει για όλες της δρομικές προκλήσεις που έχουν ορισθεί από την Ομοσπονδία DRRF.

Σημείωση:Η (Β) διαδρομή του αγώνα ξεκινάει σε 1ώρα & 45 λεπτά μετά την εκκίνηση της (Α) πρώτης διαδρομής. Ο χρόνος διαλείμματος μετράει αντίστροφα από την ώρα που δόθηκε η εκκίνηση.

  • Το «ΗΜΙΧΡΟΝΟ» βιοενεργειακής & μυϊκής επαναφοράς.

Οι δρομείς, από τη στιγμή που θα ολοκληρώσουν την (Α) πρώτη διαδρομή του αγώνα,έχουν πρόσβασησε διάφορεςμορφές υποστήριξης(Ζώνη Ενυδάτωσης, Μασάζ, Γυμναστικής, Διατροφής κ.α.) οι οποίες θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να ανακτήσουν δυνάμεις ώστε να προετοιμαστούν για τη δεύτερη (Β) διαδρομή του αγώνα.

Φυσικοθεραπευτές, μασέρ, γυμναστές, στατικά ποδήλατα, στρώματα και foam rollers βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για την καλύτερη μυϊκή επαναφορά και προστασία των αθλητών.

3. Αφετηρία - Τερματισμός

α)Η αφετηρία και ο τερματισμός και των δύο δρομικών προκλήσεων
(15Κ – 5Κ) έχει ορισθεί στηΝέα Παραλία, μπροστά από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το Makedonia Palace και αναστροφή στις σηματοδοτημένες χιλιομετρικές ενδείξεις. (βλ. χάρτη διαδρομής στην ιστοσελίδα) 

Στοιχεία των δρομικών προκλήσεων:

Αγώνας / Πρόκληση

ΔιαδρομέςΑγώνα

Διάλειμμα - ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Διπλή Πρόκληση
15κ-Αγώνας 15 χλμ

10χλμ +5χλμ

Το δεύτερο (Β) σκέλος του αγώνα ξεκινάει σε1ώρα & 45λεπτάμετά την εκκίνηση του πρώτου (Α) σκέλους

Διπλή Πρόκληση
5Κ-Αγώνας 5 χλμ

3χλμ +2χλμ

Το δεύτερο (Β) σκέλος του αγώνα ξεκινάει σε1ώρα & 20λεπτάμετά την εκκίνηση του πρώτου (Α) σκέλους


Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση των αγώνων δίνεται μπροστά από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το Makedonia Palace και αναστροφή στις σηματοδοτημένες χιλιομετρικές ενδείξεις (βλ. χάρτες διαδρομής)

•Η διαδρομές των δύο (2) δρομικών προκλήσεων αναλυτικά:

Πρόκληση 15 Κ:Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ.(2 Χ 2.500 μ) δύο φορές. Έτσι ολοκληρώνουν την πρώτη (Α) διαδρομή των 10 χλμ.
Στη συνέχεια, μετά το ημίχρονο, καλύπτουν μία φορά την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. (Β διαδρομή) ολοκληρώνοντας τον αγώνα. (βλ. χάρτη διαδρομής 15Κ)

Ώρα Α εκκίνησης: 09:30Ώρα Β εκκίνησης: 11:15

Πρόκληση 5 Κ:Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 3 χλμ. (2 Χ 1.500 μ.) μία φορά. Έτσι ολοκληρώνουν την πρώτη (Α) διαδρομή των 3 χλμ.
Στη συνέχεια, μετά το ημίχρονο, καλύπτουν μία φορά την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 2 χλμ. (B διαδρομή) ολοκληρώνοντας τον αγώνα. (βλ. χάρτη διαδρομής 5Κ)

Ώρα Α εκκίνησης: 12:30Ώρα Β εκκίνησης: 13:50

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τιςδιαδρομέςκαι τουςκανονισμούς του αγώναμπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης,www.doubleroadracegreece.com 

4. Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος αθλητής στην διαδρομή 15Κ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1997 και μεγαλύτεροι) και στην διαδρομή 5Κ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).

Επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών:
α)σε μία από τις δύοδρομικές προκλήσεις
β)και στις δύο δρομικές προκλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ένας αθλητής καλύπτει συνολική απόσταση 20Κ σε μία ημέρα. Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα καταγραφούν στον επίσημο πίνακα επιδόσεων της DRRF για κάθε δρομική πρόκληση ξεχωριστά.

5. Διακρίσεις – Έπαθλα – Χρηματικά έπαθλα

5.1 Διακρίσεις - Έπαθλα

Έπαθλα(μετάλλιο) απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών και των δύο Δρόμων, 15κ και 5κ, απονέμονταιμετάλλιο και δίπλωμα.
Κύπελλοαπονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.doubleroadracegreece.com

5.2 Χρηματικά Έπαθλα

  • Στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα15 Κ(15.000 μ.) θα δοθούν:

Θέση

Άνδρες

Γυναίκες

1

200€

200€

2

150€

150€

3

50€

50€


Οι αθλητές που θα καταταγούν στις πιο πάνω θέσεις θα δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα και θα τα παραλάβουν κατά την ημέρα του αγώνα.

Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης του αγώνα5 Κ(5.000 μ.) θα δοθούν ΔΩΡΑ από χορηγούς της διοργάνωσης.

Grand Champion.Ο αθλητής με τηνκαλύτερη επίδοση σε σχέση με την ηλικία και το φύλοανακηρύσσεταιGrand Championo οποίος λαμβάνει Χρηματικό έπαθλο αξίας200,00 €.

Στην περίπτωση επίτευξηςΠαγκοσμίου ΡεκόρDRR15 Κ, ο νικητής θα παραλάβει ως Χρηματικό Έπαθλο το ποσό των1.500 $(Προσφορά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διπλών Αγώνων Δρόμου Μεγάλων Αποστάσεων DRRF).

Στην περίπτωση επίτευξηςΠανελληνίου Ρεκόρ ΡεκόρDRR15 Κ, ο νικητής θα παραλάβει ως Χρηματικό Έπαθλο το ποσό των200 €.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΕΚΟΡDRR15K

epathla.jpg

Όλες οι πιο πάνω αμοιβές – χρηματικά έπαθλα των αθλητών – αθλητριών υπόκεινται σε κράτηση 15% σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.
 

6. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

•Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις Δρομικές Προκλήσεις Double Road Race 15K, 5K, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι τηνΚυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

• Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α.Με online εγγραφήστην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.doubleroadracegreece.com

β.Με αποστολή της έντυπης δήλωσηςμέσω
fax: 2117701926 ή
email:thessaloniki@doubleroadracegreece.com


•Είδη εγγραφής:

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές,οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών.

Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας τουΚέντρου Εγγραφών(Registration Center), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν με τον κηδεμόνα τους τηνυπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

β. Ομαδικές,για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχουνομάδες ανήλικων δρομέων, ο αρχηγός της ομάδας με τον γονέα του, καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Για πληροφορίες σχετικά μεομαδικές εγγραφέςμπορείτε να επικοινωνείτε με την κα.Βικτώρια Παπαγεωργίουκαι τον κ.Χρήστο Σαραντούδη, στο τηλέφωνο2310-200360.


7. Αντίτιμο Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής για κάθε αγώνα δρόμου παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

7.1 Αντίτιμο συμμετοχήςπακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Συμμετοχή

Ατομικό

Ομαδικό

Αγώνας Δρόμου 15 K

25€

20€

Αγώνας Δρόμου 5 K

25€

20€

7.2 Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Αγώνας Δρόμου 15 K

Αθλητικό σακίδιο ώμου, αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, χυμών, αναψυκτικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)

Αγώνας Δρόμου 5 K

Αθλητικό σακίδιο ώμου,αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, χυμών, αναψυκτικών παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)


8. Τρόποι Πληρωμής
Μεκατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό
στηνAlpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 626-00-2340009488
ΙΒAN: GR32 0140 6260 6260 0234 0009 488
Δήμητρα Δονδώρου / DD-Orange 
ΚΩΔ. SWIFT : CRBAGRAA
Αιτιολογία Κατάθεσης:DRR– Επίθετο - Όνομα

ΠΡΟΣΟΧΗ :

· Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπειαπαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.
 Το καταθετήριομετά την πληρωμή θα πρέπει να αποσταλεί στο fax 211-7701926 ή με email στοregistrations@doubleroadracegreece.com

· ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ : Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως και μέχρι 14 ημέρες (13 Δεκεμβρίου 2015) πριν τον αγώνα.

Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεων 5 ευρώ για διαχειριστικούς λόγους. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου ένα μήνα μετά τον αγώνα.

Για την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών απαιτείται η καταβολή ΦΠΑ 23%, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

9. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντεςαγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνηκαι οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

10. ΖΩΝΕΣ «Ημιχρόνου»

Στοσημείο «Εκκίνησης - Τερματισμού»θα λειτουργήσουν για τους αθλητές οιΖώνες «Ημιχρόνου», όπως αυτές περιγράφονται στους αντίστοιχους χάρτες των αγώνων DRR.
ΟιΖώνεςθα λειτουργούν για τους αθλητές και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα τους.

ΖΩΝΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1

«Ζώνη Μάλαξης - Αποθεραπείας - Γυμναστικής»
Η ΖΩΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 1 θα λειτουργήσει για όλους τους αθλητές μεεξειδικευμένο εξοπλισμό και προσωπικό μασέρ, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών, οστεοπαθητικών, χειροπρακτών και άλλων σχετικών ειδικοτήτων.Οι αθλητές θα έχουν την ευχέρεια να διαλέξουν και να δεχθούν τις παραπάνω υπηρεσίες, έτσι ώστε να ανακαλύψουν ποιο μέσο αποθεραπείας είναι ωφέλιμο και δραστικό για το σώμα τους, έτσι ώστε να αισθανθούν, από κάθε άποψη, άρτια προετοιμασμένοι για την συνέχεια και ολοκλήρωση του αγώνα.

ΖΩΝΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 2

«Ζώνη Ενυδάτωσης - Διατροφής - Ανάπαυσης - Ψυχαγωγίας»
ΣτηΖΩΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2θα διατίθεται για όλους τους αθλητές Εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικό ποτό, Μπανάνες, Πορτοκάλια, ενεργειακές μπάρες κ.α.
Επίσης, οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να αναπαυθούν σε καρέκλες, ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας τηλεόραση από video wall.
Χημικές τουαλέτεςκαιαποδυτήρια αθλητώνθα υπάρχουν στο χώρο που θα πραγματοποιείται η διοργάνωση.
Στο χώροSponsorsArea1 (SA1)θα λειτουργείminiέκθεση διαφημιζόμενων προϊόντωναπό εταιρείες χορηγούς καθώς καιminiκομμωτήριο.
Στο χώροSponsorsArea2 (SA2)θα λειτουργείminiέκθεση διαφημιζόμενων προϊόντωναπό εταιρείες χορηγούς καιminibar.

Ιατρική υποστήριξηθα υπάρχει στο χώρο που θα πραγματοποιείται η διοργάνωση και σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.

11. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε κάθε χλμ. Από 1 – 4, θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.
Ο αγώνας 15Κ: 2 στροφές (2Χ5.000μ.) συνολικής απόστασης 10.000μ. και στη συνέχεια 1 στροφή 5.000μ.
Ο αγώνας 5Κ: 1 στροφή 3.000μ. και στη συνέχεια 1 στροφή 2.000μ.
Περισσότερες πληροφορίες: βλ.Χάρτες διαδρομών
Χρώματα ενδείξεων χιλιομετρικής απόστασης: Κόκκινο Πλαίσιο-Λευκά Σύμβολα / 15Κ, Κίτρινο πλαίσιο/Μαύρα Σύμβολα / 5Κ

12. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης της πρώτης (Α) διαδρομής του αγώνα

Για τον αγώνα15Κ: Ο αθλητής θα πρέπει να έχει τερματίσει το πρώτο σκέλος, 10.000μ., τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους, 5Κ. (01:30:00)

Για τον αγώνα5Κ: Ο αθλητής θα πρέπει να έχει τερματίσει το πρώτο σκέλος, 3.000μ., τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους, 5Κ. (01:05:00)

12.1. Σημαντικές διευκρινήσεις βάσει των κανονισμών του αθλήματοςDRR.

1.Οι χρόνοι έναρξης της κάθε διαδρομήςθα πρέπει να αναγγέλλονται εκ των προτέρων και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διασφαλίζουν τους χρόνους οι οποίοι θα πρέπει να τηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Μία 15-λεπτη παρέκκλιση μπορεί να σημειωθεί και να ρυθμιστεί μόνο από το Διευθυντή του αγώνα κι αυτό μόνο για εξαιρετικές περιστάσεις. Διαφορετικά, η εκκίνηση της δεύτερης (Β) διαδρομής πρέπει να ξεκινήσει στoν προκαθορισμένο χρόνο της.
2.Ο τερματισμός των αθλητώνγια την πρώτη (A) διαδρομή του αγώνα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πολύ 15 λεπτά πριν από την εκκίνηση της δεύτερης (B) διαδρομής. Αυτό σημαίνει, 90 λεπτά μετά την εκκίνηση της διαδρομής των 10 χλμ., για το αγώνισμα του Double 15k. Η επεξήγηση αυτή θα πρέπει να γίνει κατανοητή σε κάθε δρομέα που δεν μπορεί να ολοκληρώσει την πρώτη (Α) διαδρομή πριν κλείσει η γραμμή του τερματισμού.
3.Η γραμμή εκκίνησης της δεύτερης (Β) διαδρομής κλείνει 10 λεπτά μετά την εκκίνηση.
4.Για τους αθλητές που δεν θα έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν και τις δύο διαδρομέςδεν θα τους δοθεί επίσημος χρόνος για τη διαδρομή που θα έχουν ολοκληρώσει. Αυτό συμβαίνει διότι δεν θα έχουν ολοκληρώσει το αγώνισμα του Double, δηλαδή και τις δύο διαδρομές.
5.Κανένας καταγεγραμμένος χρόνος δρομικής πρόκλησηςDouble Road Race δεν θα θεωρηθεί επίσημος και δεν θα αναγνωρισθεί από την DRRF αν η δεύτερη (Β) διαδρομή ξεκινήσει νωρίτερα από 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης, ή αργότερα από 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της.

13. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση - Αποτελέσματα

13.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων, καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένοchip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από το Κέντρο Εγγραφών και τη Γραμματεία του αγώνα.
Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν
α)στην εκκίνηση και τερματισμό, μπροστά από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξηστα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

13.2 Αποτελέσματα

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργασίμων ημερών. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων οι δρομείς θα μπορούν να εκτυπώνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.doubleroadracegreece.com

14. Χάρτες διαδρομών

  • Αγώνας 15 ΚΔιαδρομή 10Κ / 10.000 μ. (Α Σκέλος) – 2 Χ 5.000 μ. / 2loops
    Διαδρομή 5Κ / 5.000 μ. (Β Σκέλος) – 1 Χ 5.000 μ / 1loop.

 

  • Αγώνας 5Κ– Διαδρομή 3.000 μ. (Α Σκέλος) - Διαδρομή 2.000 μ. (Β Σκέλος)

“HALFTIME”Zones– Ζώνες «ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ»


 

15. Κέντρο Εγγραφών ( Registration Center )

Τόπος:Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015, Ώρες: 10:00 – 19:00


16. Επικοινωνία

www.doubleroadracegreece.com
Email:thessaloniki@doubleroadracegreece.com
ΤΗΛ. 2310200360 - ΦΑΞ. 2117701926

Γενικός Διευθυντής
Τσιγκαράς Κωνσταντίνος
ktsigkaras@doubleroadracegreece.com

Γενικός Γραμματέας Ο.Ε. Double Road Race Thessaloniki 2015
Δόνδωρος Ιωάννης:events@doubleroadracegreece.com

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι