ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο μήνυμα ΑΠΣ Απόλλων για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ευχαριστεί  τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του που συμμετείχαν στον 33ο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας  Γρήγορης Λαμπράκης και στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, καθώς επίσης και στην οργανωτική επιτροπή  του εθνικού μας  αγώνα, στους εκατοντάδες εθελοντές ,κριτές, στα μέλη -φίλους των αδελφών συλλόγων της  ΕΟΣΛΜ-Υ  και στους  χιλιάδες θεατές-φιλάθλους.
 
Το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους 920 και πλέον αθλητές μέλη και φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν με επιτυχία και τερμάτισαν με υγεία στον πρόσφατο διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας και στα 10 και 5 χλμ. Το ίδιο ευχαριστεί και όσους δεν τα κατάφεραν να τερματίσουν στον επίμονο αγώνα δηλώνοντας τους ότι την επόμενη φορά να ναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν με την ευχή όλων μας. 
 
Τέλος ευχόμαστε του χρόνου στις 13 Νοέμβρη στον 34ο αγώνα να επιτευχθεί ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ συμμετοχής που θα φέρει  τον αγώνα της Αθήνας ακόμα ποιο ψηλά στην παγκόσμια κατάσταση και σε λίγα χρόνια στην πρώτη θέση εκεί που του αρμόζει να είναι.
 
Μπράβο σε όλους και σε όλες...

-