Το παρών έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου, ο Δημάρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, εκπροσώποι Συλλόγων Δρομέων από τον ΣΔΥΑ, τον ΣΔΥΠ, τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, τον Ευκλή, τον Τελμησσό, τον ΣΑΠΠΑΖ και τον ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς.
Τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο πρωταθλητής μας, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση, Περικλής Ιακωβάκης και ο εικαστικός και καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Μορταράκος, ιδρυτικό μέλος του Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει το λογότυπο του Συλλόγου. Οι παραπάνω παρέλαβαν τιμητική πλακέτα του Συλλόγου από τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη.
Ακόμα, βραβεύτηκαν τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στο Σπάρταθλο, σε αγώνες τριάθλου, ποδηλασίας, υπεραποστάσεων, ορεινών δρόμων και μαραθωνίων.
Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης.
Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται σε όλους μας μια δημιουργική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα www.safans.gr






















